O femeie de 58 de ani a murit într-un avion

O femeie de 58 de ani a murit într-un avion
O femeie de 58 de ani a murit într-un avion

O pasageră britanică a murit, miercuri, într-un avion care se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Palma de Mallorca, potrivit Agerpres.ro.

Janice McNeill a început să se simtă rău, după ce s-a îmbarcat în avionul care se pregătea să părăsească Palma la ora locală 12:10 cu destinaţia Edinburgh.

Citeste si: Horoscop special: MERCUR în guralivul GEMENI, la el acasă până pe 4 iunie 2019. Cum îţi poate schimba viaţa DE LA O ZI LA ALTA?

Citeste si: Elena Gheorghe, ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista! “Abia aştept să le port”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se pare că britanica, în vârstă de 58 de ani, a suferit un atac de cord. Pasagerii au fost rugaţi să părăsească avionul în timp ce se personalul medical sosit la bord îi acorda primul ajutor.

"Paramedicii au urcat la bordul aeronavei pentru a trata pasagera, însă din păcate aceasta nu a mai putut fi salvată", a informat compania aviatică.

Zborul a avut o întârziere de peste trei ore, decolând în cele din urmă la ora locală 15:20 p.m.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

4 tentaţii ale femeilor măritate de a-şi înşela soţii. Poveşti adevărate

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies