O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”

O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”
O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”

Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu din Caracal, mulți încă speră că ele sunt în viață. Încă o femeie a declarat că a văzut-o pe fata de 18 ani în Italia.

După ce, în urmă cu două săptămâni, o femeie a declarat că a văzut-o pe Luiza în Italia, pe o stradă pe care se practică prostituția, încă o martoră a făcut afirmații similare.

Femeia, a cărei identitate a fost protejată, a povestit că a văzut-o pe Luiza și că a stat de vorbă cu ea.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza.

Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..”
și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”,
a declarat femeia pentru RTV.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Colegele Luizei Melencu îi acuză pe procurori că le-au umilit la audieri

Alina Toboşaru, cea mai bună prietenă a Luizi Melencu, a povestit amănunțit despre discuția pe care a avut-o cu procurorii la IPJ Dolj.

„O oră şi jumătate m-au ţinut în birou. M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce”, conform adevarul.ro.

Alina Toboșaru a povestit că a fost audiată și de procurorii din Craiova și că aceștia ar fi jignit-o.

„Și ei m-au întrebat aceleaşi lucruri. Atunci, râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos. Mie îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani, aşa cum e obiceiul la noi. Le-am spus că nu-i nimic adevărat din ceea ce cred şi spun.

M-am simţit umilită atunci”, a mai declarat tânara.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bombă în cazul Caracal! Soţia lui Dincă i-a minţit pe anchetatori! Se pare că a văzut-o pe Alexandra când a fost ucisă! Informaţii incredibile!

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies