O femeie s-a ales cu un deget amputat din cauza unui obicei banal. Toti il facem

O femeie s-a ales cu un deget amputat din cauza unui obicei banal. Toti il facem
O femeie s-a ales cu un deget amputat din cauza unui obicei banal. Toti il facem

Nu este o gluma, o studenta a trebuit sa-si amputeze degetului deoarece a dezvoltat o forma de cancer din cauza ca si-a ros unghiile.

In ciudat faptului ca s-a panicat atunci cand unghia a incepu sa se innegreasca, adolescenta rusinata a ascuns acest lucru fata de rude si prieteni timp de 4 ani.

Dupa ce, intr-un final, tanara a descoperit ca a cauzat o mare rana pielii de sub unghie si ca, din cauza aceasta, s-a dezvoltat o forma rara de cancer de piele, sub numele de melanom lentiginos acral, fiind diagnosticata in iulie anul trecut.

Cu toate că a suferit interventii chirurgicale multiple pentru a elimina cancerul şi s-a incercat salvarea degetului mare, medicii au fost nevoiti sa-i elimine partea superioara a degetului. Vezi pozele cu degetul in GALERIA FOTO.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Reteta de sfecla rosie la borcan pentru iarna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies