O vedetă superbă şi îndrăgită este însărcinată! A dat vestea pe internet!

O vedetă superbă şi îndrăgită este însărcinată! A dat vestea pe internet!
O vedetă superbă şi îndrăgită este însărcinată! A dat vestea pe internet!

Cătălina Seicaru este însărcinată. Fosta concurentă de la Exatlon a dat vestea pe internet.

Cătălina Șeicaru, fosta concurentă de la Exatlon, este însărcinată. Tânăra a dat vestea cea mare pe paginile ei de pe rețelele de socializare, publicând prima fotografie cu burtica de gravidă. Mii de oameni au apreciat imaginea de pe Instagram, iar ale câteva zeci au felicitat-o.

Fosta concurentă de la Exatlon știa încă de dinainte de a pleca în aventura din Republica Dominicană că își dorea să devină mamă.

„Mă văd cu un copilaș pentru că îmi plac foarte mult copiii. Vreau să am propria mea afacere la care eu și iubitul meu lucrăm deja, în domeniul moto. Mă văd administrând această mică afacere și aproape de familie, sunt o familistă”, declara Cătălina Șeicaru, în urmă cu un an, atunci când avea 24 de ani.

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini filmate în culisele emisiunii, după despărțire: "O să îmi vină să te sărut tot timpul"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Cătălina Șeicaru de la Exatlon și Roxana Vancea sunt prietene bune

Cătălina Șeicaru și Roxana Vancea sunt prietene bune. Ambele au fost concurente la Exatlon și s-au susținut una pe cealaltă de acasă, din fața televizorului. Le leagă pasiunea pentru fitness și așa au ajuns să fie apropiate, după cum au recunoscut chiar ele.

Citeste si: Anca Surdu a pozat provocator în vagonul de metrou: “Fioroasă, dar flexibilă”

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies