O fosta concurenta de la Exatlon s-a despartit de iubit! “Sunt doar dezamagita”

O fosta concurenta de la Exatlon s-a despartit de iubit! “Sunt doar dezamagita”
O fosta concurenta de la Exatlon s-a despartit de iubit! “Sunt doar dezamagita”

Dupa ce Ionut s-a despartit de sotia lui, iata ca o alta concurenta de la Exatlon arunca bomba!

 

Geanina Stana, tanara care a inlocuit-o pe Anca Surdu in echipa Faimosilor de la Exatlon, a dezvaluit ca s-a despartit de iubit. Anuntul a fost facut de fosta concurenta printr-un mesaj pe una din paginile ei de socializare.

“As spune ca sunt trista, dar ce crezi? Nu sunt, as spune ca tot ce se-ntampla in viata se-ntampla cu un scop si ce crezi? Asa este.

Nu sunt trista, sunt doar dezamagita, dar nu de tine ci de mine stii de ce? Pentru ca am spus ca merita sa “ma las purtata de val” crezand ca vom imparti aceleasi sentimente. Naiva, dar e ultima oara si vei vedea, omul pe care l-ai cunoscut e nimic pe langa omul pe care l-ai creat. M-am ales cu ce? Scuze, scuze care nu au logica. Iti doresc o viata frumoasa, linistita, plina de iubire si de incercari, iti doresc sa te realizezi si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata.
Nu te urasc, pur si simplu nu te-am cunoscut! Iti cer scuze ca am incercat!”, a scris fosta concurenta Exatlon intr-un mesaj pe care l-a semnat “With love, G”.

 

 

 

Geanina de la Exatlon s-a despartit de iubit! Ce se spunea despre ea si Stefan in timpul competitiei 

Cat timp a fost in concursul Exatlon, despre Geanina s-a spus ca intre ea si Stefan de la Razboinici ar fi ceva, lucru speculat de colegi care ar fi sesizat apropieri suspecte

intre cei doi in timpul petrecerii de Paste. “Relatia” a fost infirmata de amandoi concurentii. In plus, Geanina a spus atunci ca are un iubit acasa, ca acesta este sportiv si ca relatia lor este abia la inceput si nu vrea sa vorbeasca prea mult despre aceasta. Se pare insa ca aceasta relatie nu a rezistat, iar Geanina si iubitul ei s-au despartit dupa intoarcerea acesteia de la Exatlon.
 

Geanina Stana, o tanara de 23 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a participat, anul trecut, la competitia "Bravo, ai stil!". Absolventa a unui liceu cu profil sportiv si specializata in competitiile de tip maraton, Geanina s-a inscris si in competitia Exatlon, unde a si ajuns la inceputul lunii aprilie, in echipa Faimosilor, inlocuind-o pe Anca Surdu care s-a retras in urma unor probleme medicale. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Mantea vorbeste in premiera despre Victor Slav. Cum raspunde frumoasa vedeta tv la barfele privind o relatie intre ea si colegul sau de emisiune | EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies