O fosta concurenta Puterea dragostei a spus cat e de rea este Ella: "Imi blesteama bunica, mama!"

O fosta concurenta Puterea dragostei a spus cat e de rea este Ella:
O fosta concurenta Puterea dragostei a spus cat e de rea este Ella: "Imi blesteama bunica, mama!"

Mariana, fosta concurenta Puterea dragostei a spus cat de rea este Ella si ce i-a facut ei, dar si altor concurenti!

Mariana, fosta concurenta Puterea dragostei a publicat recent un vlog in care a vorbit despre Ella si rautatile pe care le-a suportat din partea ei, in cele opt luni in care Mariana a fost in casa dragostei.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

Mariana s-a trezit cu mai multe conturi dezactivate pe retelele de socializare si este sigura ca Ella i-a facut asta. Mai mult, fosta concurenta Puterea dragostei spune ca Ella a mai facut si altor concurenti asementa rautati!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fanii au intrebat-o pe Mariana daca se mai intoarce in casa dragostei, iar basarabeanca le-a raspuns ca nu isi doreste sa revina la Puterea dragostei pentru ca nu acolo este dragostea ei.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, criticată că s-a pozat fără lenjerie intimă! Ce le-a răspuns răutăcioșilor?

Dar iata ce a spus Mariana despre Ella:

" Pirui e cea mai buna! Ella e o fata usoara! A pus pagini sa-mi blesteme mama, bunica! Dumnezeu o va pedepsi inainte! Dumnezeu cu ea! Ei i-au murit doi unchi de cand mi s-au inchis mie conturile! Eu m-am resemnat! Stiu ca ea e de vina! Eu sunt un om credincios si nici cu gandul nu fac rau nimanui! Cand

Marius i-a spus Ellei ca are polite neplatite...! Ella o sa ramana pana la urma si fara conturi de Instagram si toate! Dumnezeu nu bate cu batul! Ceea ce faci altora se intoarce ca bumerangul! Ea o sa vada! Gandul ascuns, Dumnezeu il stie!", a spus Mariana in cel mai noi vlog al ei.

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei s-au înfuriat! „Cerem DESCALIFICAREA concurentei”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Livian, declaraţii uluitoare despre sarcina Biancăi de la Puterea Dragostei! "Bebeluş"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies