O gravidă a fost ucisă, iar criminalul i-a furat apoi copilul din burtă. Trupul mamei, găsit la ghena de gunoi

O gravidă a fost ucisă, iar criminalul i-a furat apoi copilul din burtă. Trupul mamei, găsit la ghena de gunoi
O gravidă a fost ucisă, iar criminalul i-a furat apoi copilul din burtă. Trupul mamei, găsit la ghena de gunoi

Marlen Ochoa Lopez, o tânără în vârstă de 19 ani, gravidă, a fost găsită moartă zilele trecute într-o ghenă de gunoi din Chicago.

Din primele informații, anchetatorii au descoperit că femeia a fost ucisă cu sânge rece de una dintre cunoștințele sale pentru a-i fura copilul din pântece.

Poliția a ajuns la o femeie de 46 de ani, din oraș, pe care familia victimei spune că tânăra o cunoscuse pe Facebook, pe un grup dedicat viitoarelor mămici, a notat mirror.co.uk.

La puțin timp după ce a dispărut, suspecta a sunat la 911 și a susținut că a născut un copil acasă.

Femeia a le-a spus că micuțul are probleme după naștere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Copilul a fost găsit în stare foarte gravă. Testele ADN au demonstrat că micuțul era copilul lui Marlen Ochoa Lopez și al soțului acesteia. Poliția crede că principala suspectă a ademenit-o pe victimă în casa sa promițându-i hăinuțe pentru copilul pe care urma să-l nască.

Poliția a arestat-o pe suspecta principală. „Simt o imensă durere, un chin, o mare tirstețe. E dureros să-ți pierzi femeia pe care o iubești”, a declarat soțul femeii asasinate.

„Simt o imensă durere, un chin, o mare tirstețe. E dureros să-ți pierzi femeia pe care o iubești”, a declarat soțul femeii asasinate.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

A murit Grumpy Cat, cea mai simpatică pisică de pe internet

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies