“O laud și pe ea, pe cuvântul meu.” Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu

“O laud și pe ea, pe cuvântul meu.” Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu
“O laud și pe ea, pe cuvântul meu.” Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu

Mama Geta a ținut să vorbească despre cearta cu nora ei, Daniela Iliescu.

O lungă perioadă de timp, multă lume a crezut că mama Geta, în realitate, nu o suportă pe iubita fiului său, Culiță Sterp. Familia Sterp a preferat să nu ofere detalii despre relația acestora cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, până în momentul în care aceasta a oferit niște detalii din viața de familie a acestuia, acum puțin timp după nunta Getuței.

Astfel, în acest conflict s-au alăturat Iancu Sterp și Ileana Sterp, însă, mama Geta a hotărât să dea toate cărțile pe față, chiar într-un live de la nunta fiicei sale.

În timpul petrecerii în care toată lumea se distra, mama Geta a început un live ca să le poată arăta și admiratorilor ei ce se întâmplă. Multe persoane au întrebat-o despre motivul pentru care refuză să vorbească despre Daniela Iliescu.

Mama Geta face declarații despre Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp

Îndrăgita mama Geta, a intrat live pe contul său de YouTube în mijlocul petrecerii.

Astfel, mama Geta nu s-a ascuns nicio secundă când a venit vorba despre Daniela, și a vorbit deschis despre tensiunile din relația lor. Aceasta a recunoscut că problemele principale care dăunează relației au apărut în urma diferenței de mentalitate dintre ele.

„O laud și pe ea, pe cuvântul meu. Este înaltă și frumoasă, se potrivește cu Culiță, au un copil splendid, mor după el în fiecare secundă.
Noi suntem diferiți, mami, nu contează, că unul este mai fălos, că unul este mai de la coada oii. Suntem diferiți în lumea asta, dar toți avem un suflet în noi, o inimă care bate în noi. Da, o iubesc pe Daniela că ea îmi iubește copilul meu”
, a dezvăluit mama Geta, conform Kanal D.

Citeste si: „Sunt foarte fericită, dar în același timp și puțin tristă că nu-i Getuța”. Ce a supărat-o pe mama Geta, atât de tare

Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Să nu te pierzi”. Ce sfaturi a primit Geta Sterp înainte de nuntă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dezvăluirile controversate făcute de Daniela Iliescu despre familia Sterp

Daniela Iliescu l-a cunoscut pe iubitul său, Culiță Sterp, în urmă cu 14 ani, deoarece au studiat în același liceu.

După ce au terminat studiile, Daniela a ales să plece în America, unde a urmat un internship. În același timp, Culiță s-a ocupat de evenimente și de cariera sa muzicală. Mai apoi, Daniela s-a întors în țară și a început să îl cunoască mai bine pe Culiță Sterp. Daniela și cântărețul sunt de atunci împreună. Astfel, povestea lor de dragoste a început abia în anul 2020, în urma unei vacanțe la munte. Cei
doi au împreună și un băiețel, pe nume Milan. Daniela Iliescu nu s-a lăsat nici ea mai prejos întrucât a decis să facă și ea un live, la câteva zile distanță de soacra ei. Aceasta a menționat faptul că certurile constante au apărut din cauza diferențelor de mentalitate și de vârstă dintre mama Geta și ea.

Citeste si: Cine sunt părinții lui Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum a surprins-o Iancu Sterp pe sora lui, Geta Sterp, la puțin timp după nuntă

”A venit momentul să discut și eu despre subiectul acesta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să își dea cu părerea, și nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc, și nici de cei care chiar ne apreciază.  O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună „Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe.' În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.

Pentru mine este suficient cum mă înțeleg cu ei. Cred că pentru femei se pune presiunea aceasta, să te înțelegi bine cu soacra, trebuie să fii așa, trebuie să fii invers. Nu! Cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, și de acolo se schimbă toate lucrurile. Cei care mă urmăriți, eu nu mă afișez cu părinții mei, cu fratele meu, darămite cu altă familie sau cu alți oameni. Așa sunt eu. Foarte mulți spuneți că sunt arogantă, că am urmărit faimă, bani. Habar n-aveți despre ce vorbiți! Probabil afișez 20% din ce fac eu, din programul meu, din cum sunt eu. De aceea s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele.
Repet, în familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi cine nu a avut certuri sau discuții în familiile lor?”, a mărturisit iubita lui Culiță, într-un video pe TikTok.

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă.” Culiță Sterp a luat o femeie la ocazie pe drumul de întoarcere acasă



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Liviu, cel mai nou membru al familiei Sterp. „Aşa este Geta, că nu mă laşi singur?!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies