O mai tineti minte pe Salome? Nu o sa va vina sa credeti cum arata actrita la varsta de 50 de ani

O mai tineti minte pe Salome? Nu o sa va vina sa credeti cum arata actrita la varsta de 50 de ani
O mai tineti minte pe Salome? Nu o sa va vina sa credeti cum arata actrita la varsta de 50 de ani

Actrita Edith Gonzales se poate lauda cu o silueta de invidiat, si se pare ca, a castigat lupta cu timpul. Frumusetea ei este rapitoare chiar daca anii au trecut peste chipul ei.

Cunoscuta, printre altele, pentru rolul din telenovela "Salome", vedeta s-a pozat in costum de baie, la piscina. Cu un corp perfect tonifiat, Edith Gonzales demonstreaza ca poti ramane in forma la orice varsta. Anii au fost blanzi cu actrita, iar singura transformare pe care a facut-o a fost nuanta parului.



Actrita mexicana Edit Gonzales a cunoscut celebritatea datorita rolului din telenovela de succes "Inima salbatica", iar notorietatea i-a crescut odata cu alte telenovele de succes in care a jucat- "Dragostea invinge", "Salome" sau "Padurea blestemata".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies