Ciorba este considerata un preparat traditional romanesc, care nu lipseste de pe mesele romanilor. Preparata dintr-un amestec bogat si consistent de apa, legume si optional carne, ciorba poate fi consumata la orice ora din zi.
Adaosul de carne sau peste poate duce la crestere usoara a aportului caloric, cat sa ramana un aliment usor si o optiune corecta pentru masa de seara.
In momentul in care se adauga cartofii, smantana, pastele sau orezul, ciorba devine prea consistenta ea ramanand o optiune de hrana doar pentru pranz.
Cum se folosesc corect frunzele de dafin in mancare
Din pacate, ciorba de burta, preferata de multi romani pentru gustul ei aparte, este o alegere neinspirata si deloc sanatoasa pentru corpul nostru.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Siropul care te scapa de grasimea de pe burta. O topeste in doua zile!
Ea are un continut caloric foarte ridicat, dar nu din cauza componentei de baza a retetei- stomacul de animal, care este pura masa musculara si proteina- ci se datoreaza retetei, pentru ca se prepara cu o cantitate mare de lapte, smantana si grasimi animale.