O mare actriță a murit în urma unui stop cardio-respirator

O mare actriță a murit în urma unui stop cardio-respirator
O mare actriță a murit în urma unui stop cardio-respirator

Machiko Kyo, actriţa legendară din filmele japoneze, a murit la vârsta de 95 de ani.

Familia a anunţat decesul şi a spus că Machiko Kyo a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Actriţa legendară Machiko Kyo a murit la 95 de ani

Actriţa Machiko Kyo s-a născut în Osaka în 1924 şi era cunoscută sub numele de Motoko Yano. În 1949 şi-a schimbat numele după ce a intrat la Opera din Osaka. Primul său rol de succes a fost în filmul "Rashomon" din 1950.

Pelicula a câştigat Golden Lion în Veneţia, ceea ce a adus cinematografiei din Japonia un succes răsunător şi în Europa, scrie variety.com.

Citeste si: Vedeta care a uimit pe toată lumea la Cannes 2019. A apărut goală pe covorul roşu

Citeste si: Andreea Marin, față în față cu Iulia Albu! Ce a transmis fosta soție a lui Mihai Albu: „Am descoperit o persoană...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce veste a primit Răzvan Ciobanu cu patru zile înainte de accidentul mortal. Asta răstoarnă tot ceea ce se ştia până acum

Citeste si: HOROSCOP MINERVA 20-26 MAI 2019: Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, vin zile de coşmar

Citeste si: Dieta metabolică de 13 zile te scapă de 10 de kilograme! După ce o termini nu te mai îngraşi

Citeste si: O femeie şi-a prins soţul cu amanta în pat și s-a răzbunat! L-a urcat pe bărbat pe plafonul mașinii și l-a plimbat în tot orașul

Kyo a mai jucat în roluri ca Kenji Mizoguchi’s “Ugetsu” (1953) şi Teinosuke Kinugasa’s “Gate of Hell” (1953), care a câştigat Venice Silver Lion şi apoi Cannes Palme d’Or. A fost actriţa preferată a lui Mizoguchi, care a distribuit-o în rolurile din “Princess Yang Kwei-fei” (1955) şi “Street of Shame” (1956).



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

HOROSCOP vara 2019. Taurii primesc energie proaspătă, Gemenii sunt plin de pasiune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies