O menajeră care lucra în Germania a fost plătită cu un sfert de milion de euro în loc de... 340! Ce a făcut femeia?

O menajeră din Germania a fost plătită cu 225 000 euro
O menajeră originară din Bulgaria, care lucra în Germania, a fost plătită cu 225 000 euro

O menajeră care lucra în Germania a fost plătită, din greșeală, cu 225.000 de euro în loc de 340. Iată ce a făcut femeia după ce a văzut suma uluitoare din cont.

O femeie care lucra ca menajeră în Germania a fost lovită din plin de noroc după ce, la finalul lunii ,a observat că în conturile sale au ajuns 225.000 de euro, adică aproape un sfert de milion de euro, în loc de 340, cât ar fi trebuit să primească.

Citeste si: Managerul Spitalului Victor Babeș, declarații îngrijorătoare despre începerea anului școlar: „Un izvor de infecție”

Originară din Bulgaria, femeia își aștepta ultimul salariu, în valoare de 340 de euro, dar s-a trezit cu 225.000 de euro, din cauza unei erori a angajatorului său. În loc să anunțe greșeala care a avut loc, femeia și-a strâns bagajele și a fugit în Bulgaria, țara sa natală.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce s-a întâmplat după ce angajatorul a realizat greșeala comisă?

La scurt timp, femeia a fost contactată și i s-a cerut să înapoieze suma extrem de mare pe care a primit-o și care, de fapt, nu îi aparține. După cum vă puteați imagina deja, din 2018, de când a avut loc nefericitul eveniment, femeia nu a returnat suma de bani care nu i se cuvenea, așa că a fost dată în jduecată, precum relatează ndr.de.

Citeste si: Este informația momentului! Ce se întâmplă cu pacienții care s-au infectat cu Covid-19: "Este exact ce aţi sperat"

menajeră plătită cu 225 000 euro
Menajera care a primit 225 000 de euro a fugit în Bulgaria

Tribunalul din localitatea Osnabrück a condamnat-o pe bulgăroaică în lipsă, la plata unei simple amenzi de 1.200 de euro, dar angajatorul nu a lăsat lucrirle așa. Bărbatul a făcut apel, pentru că femeia nu i-a returnat suma în întregime, 100.000

de euro rămânând, în continuare, în conturile sale.

Citeste si: Nelu Tătaru, mesaj îngrijorător după recordul de infectări cu Covid-19: „Sperăm să nu ajungem în scenariul Italiei”



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Este oficial! Ce se întâmplă cu starea de alertă în România, după 16 august

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Bon Jovi este devastat! Fiul său a fost infectat cu noul coronavirus! Cum se simte tânărul: „Nu este...”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies