O noua dragoste dupa divort: “Cred ca tanjeam amandoi sa avem pe cineva alaturi…”

O noua dragoste dupa divort:  “Cred ca tanjeam amandoi sa avem pe cineva alaturi…”
O noua dragoste dupa divort: “Cred ca tanjeam amandoi sa avem pe cineva alaturi…”

Gökçe Bahadır , actrita care o interpreteaza pe Azra, o avocata specializata in divorturi din serialul “Tablou de familie”, ce are premiera astazi, la Kanal D, la ora 20:00, a trecut, ca si personajul sau, printr-un divort.

Acest lucru a facut-o sa inteleaga si mai bine prin ce trece Azra si cat de dificil este sa gestionezi o astfel de situatie. In acelasi timp, a inteles ca dragostei trebuie sa ii dai mereu o noua sansa...

-Pentru telespectatorii care inca nu te cunosc, cum a fost copilaria ta, cum ai ajuns sa alegi actoria ca profesie?

Suntem o familie unita.

Sunt singura la parinti si am avut o copilarie frumoasa, in care i-am avut mereu pe parintii mei aproape. Mama mea a fost casnica, iar tatal meu consultant in trafic. De la mama am invatat sa nu mint, sa fiu mereu deschisa cu cei din jur. Tatal meu imi spunea mereu cat de importanta este familia si faptul ca solutiile pot fi gasite impreuna. De la el am invatat ca trebuie sa stau pe picioarele mele, sa am o profesie pe care sa o fac cu placere si sa nu fiu dependenta de nimeni.
Am fost un copil care se juca mult afara, imi placea sa joc fotbal, sa merg cu bicicleta, sa sar coarda. Intotdeauna, din copilarie, imi placea sa recit poezii la diverse evenimente de la scoala. Actoria am descoperit-o cu adevarat in liceu. Am avut un profesor de teatru extraordinar care m-a incurajat sa urmez aceasta profesie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

-Azra, personajul pe care il interpretezi in serialul “Tablou de familie” este avocat specializat in divorturi, ea insasi in pragul despartirii de sotul sau. Si tu ai trecut, in viata personala, printr-un divort si ai dat o noua sansa iubirii si te-ai recasatorit cu muzicianul Emir Ersoy…

Emir m-a cucerit din primul moment in care l-am vazut. Este incredibil de cald si prietenos.

Cred ca tanjeam amandoi sa avem pe cineva alaturi, asa ca ne-am casatorit foarte repede. Emir este un familist. Ne place sa stam impreuna cand venim acasa, sa povestim ce ni s-a intamplat peste zi. Emir imi canta la pian si eu stau intinsa pe canapea si il ascult.

Este barbatul pe care il cautam; determinat, stie sa se bucure de viata, este mereu dornic sa devina mai bun, stie sa ma faca fericita, este politicos, plin de compasiune.

-La ce sa se astepte publicul din Romania, odata cu lansarea acestui serial?



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Gagea nu se simte bine după discuția avută cu Alexandra. Părerile sunt împărțite între concurenți. „Nici eu nu mă așteptam de la el de foarte multe chestii.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Horoscop săptămânal 1-7 iulie 2024: Leii trebuie să își păstreze calmul pentru a face față unor situații neprevăzute. Balanțele nu trebuie să ignore aspectele care țin de sănătate

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...


Cookies