O noua modalitate de a slabi cu usurinta

Ia probiotice cu 20 de minute inainte de masa
O noua modalitate de a slabi cu usurinta

Ai o dieta echilibrata, faci sport, dar tot nu poti sa scapi de kilogramele in plus. Specialistii au descoperit, in urma unei cercetari recente, care este de fapt motivul pentru care unele persoane nu reusesc sa slabeasca oricat de mult ar incerca.

 

 

Studiul publicat in Jurnalul Britanic de Nutritie arata ca in momentul in care intestinele nu mai functioneaza cum trebuie, stomacul poate deveni un mediu favorabil pentru bacteriile rele. Astfel, digestia este incetinita, apar dureri abdominale, balonare si flatulenta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Din fericire, exista o solutie simpla, care sustine functiile sistemului digestiv: probioticele.

Ele ajuta la mentinerea echilibrului florei bacteriene de la nivel intestinal, tin la distanta infectiile din organism, regleaza tractul digestiv si usureaza simptomele colonului iritabil. In plus, cercetatorii sustin ca un consum constant de probiotice are un rol important in procesul de slabire.

 

Persoanele care au luat parte la experiment au slabit vizibil, dupa ce au luat probiotice zi de zi, timp de 12 saptamani.

Grasimea viscerala s-a redus cu pana la 9 procente, iar cea abdominala intre 1 si 3 procente. Pentru efecte maxime, probioticele se administreaza pe stomacul gol, astfel organismul beneficiaza de intreaga cantitate de bacterii „bune”, necesare unei bune digestii. In caz contrar, sucul gastric care se elibereaza in cantitati mari in timpul digestiei mancarii poate diminua efectul probioticelor. Prin urmare, cel mai bine este sa iei suplimentele cu 20 de minute inainte de masa sau seara, in cazul in cazul in care nu mai mananci.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies