O nouă ordonanță militară pentru români! Foarte multe zboruri au fost suspendate!

O nouă ordonanță militară pentru români! Foarte multe zboruri au fost suspendate!
O nouă ordonanță militară pentru români! Foarte multe zboruri au fost suspendate!

Astăzi, 4 aprilie a.c., ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, susțin o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne

UPDATE- Ministrul de Interne: Se instituie carantină pentru localitatea Ţăndărei/ Mai multe zoboruri internaţionale suspendate pentru 14 zile începând din 5 aprilie ora 23:00/ Sunt autorizate zboruri charter către alte state pentru muncitorii sezonieri

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat sâmbătă că se instituie carantină pentru localitatea Ţăndărei, din judeţul Ialomiţa. Vela a mai anunţat că mai multe zoboruri internaţionale vor fi suspendate pentru 14 zile începând din 5 aprilie ora 23:00.

Ministrul de Interne a mai anunţat că sunt autorizate zboruri charter către alte state pentru muncitorii sezonieri, cu acordul autorităţilor din statele de destinaţie. Sunt exceptaţi cei care lucrează în domeniul sanitar şi al asistenţei sociale.

Citeste si: Iubirea pe timp de pandemie- povestea unui cuplu de vârstnici care se întâlnește zilnic la granița dintre două state. „Dragostea merge mai departe.”

”Se instituire carantina pentru localitatea Ţăndărei. În localitatea carantinată vom permite intrarera şi ieşirea doar pentru transportul de marfă şi aprovizonarea populaţiei”, a anunţat Vela.

El a precizat că avem primul cetăîean arestat preventiv pentru că a încercat să fugă de agenţii care l-au oprit la un filtru, la Vaslui.

Ministrul a subliniat că din cele 48 de cazuri de coronavirus înregistrate în judeţul Ialomiţa, 31 sunt din Ţăndărei, iar din totalul de 8 pacienti decedaţi în acest judeţ 7 sunt tot din Ţăndărei.

Ministrul Vela a mai anunţat că, având  în vedere că multe ţări au intrat în zona roşie, mai multe zboruri internaţionale au fost suspendate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Am decis să suspendăm toate zborurile spre Austria, Beliga, Elveţia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran către România pentru 14 zile începând din data de 5 aprilie ora 23;00”, a declarat Marcel Vela.

Citeste si: Covid-19 a suferit mutații! Boala poate dura până la 49 de zile

Conform ministrului de Interne, sau fost autorizate zboruri efectuate de operatorii aerieni prin curse charter pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România spre alte state, cu avizul autorităţilor competente din alte state. Aceste zboruri nu se referă la domeniul sanitar şi al muncii în zona asistenţei sociale, a subliniat el.

”Am stabilit pentru conducătorii autovehiculelor de transport cu capacitate peste 2,4 tone care nu prezintă simptone de COVID-19 că vor completa doar o declaraţie pe propria răspundere prin care îşi asumă locaţia unde pot fi contactaţi în perioada dintre curse. Nu se vor izola la domiliciu, cu condiţia asigurării de către angajator a materialelor de protecţie pentru COVID 19 şi să nu aibă la intrarea în ţară simptome de COVID-19”, a declarat Vela.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O nouă conferință de presă va avea loc la sediul MAI, în contextul pandemiei de coronavirus. Declarația va fi transmisă de TVR, anunță oficialii M.A.I.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Informații oficiale: 133 de morţi și 3.183 de cazuri de coronavirus confirmate în România

De asemenea, declarația va fi transmisă pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si: Australia, scădere susţinută a numărului de noi cazuri de Covid-19

Citeste si: Rareș Bogdan: "Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata!"

Știre în curs de actualizare...



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

ATENŢIE! Ce face Raed Arafat pentru a se proteja de coronavirus: "Nu se...."”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies