O nouă provocare pentru Îlgaz și Ceylin

O nouă provocare pentru Îlgaz și Ceylin
O nouă provocare pentru Îlgaz și Ceylin

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în noul episod din serialul ”Secrete de familie” situația devine tot mai complicată pentru soții Kaya.

Rechizitoriul împotriva lui Ceylin a șocat pe toată lumea, în special pe frumoasa avocată. Cei doi soți nu se lasă intimidați de acțiunile venite din partea lui Yekta și sunt deciși să depășească, împreună, obstacolul uriaș din calea lor.

Pe lângă problemele de sănătate pe care le are, procurorul Pars este tot mai prins în lupta pentru dreptate în cazul lui Engin, iar Yekta Tilmen face orice pentru a-și asigura propria dreptate, în cazul uciderii fiului său.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Îlgaz, continuă să facă tot ce este necesar pentru a o absolvi de orice vină pe Ceylin, și astfel, soții Kaya ajung, în mod neașteptat, pe urmele lui Niyazi, singurul care poate face lumina în cazul morții lui Engin.

Cum va reacționa Niyazi atunci când Îlgaz și Ceylin ajung pe urmele acestuia și ce situație uluitoare vor avea, din nou, de înfruntat, cei doi soți, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies