O nouă relație în showbiz?! Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu: „S-a legat ceva magic!”

Alina Puscau si george pistereanu
Alina Pușcău și George Piștereanu, cel mai nou cuplu din showbiz?

Se pare că la „Ferma” au început să se formeze mai multe cupluri! Pe lângă George Burcea și Viviana Sposub sau Anna Lesko și Octavian Ciovică, Alina Pușcău și George Piștereanu au luat prin surprindere showbiz-ul românesc, asta după ce au început să se apropie din ce în ce mai tare.

Alina Pușcău, în vârstă de 38 de ani, locuiește de foarte mulți ani în Statele Unite ale Americii și a revenit pe plaiurile mioritice strict pentru a participa la proiectele pe care și le-a asumat, fie că vorbim despre modelling sau actorie.

Citeste si: Mai mulţi bărbaţi celebri au sunat-o pe Alina Pană după ce au văzut ACESTE poze! Incredibil cum poate să arate "războinica" dezbrăcată!

Devenită cunoscută în presa internațională datorită relației pe care a avut-o cu celebrul actor american Vin Diesel, Alina Pușcău se remarcă și prin vedetele internaționale cu care s-a împrietenit de-a lungul timpului: Paris Hilton, Jay Z, Leonardo Dicaprio etc.

Alina Puscau
Alina Puscau înainte să revină în România, pentru emisiunea „Ferma”[Sursa foto: Facebook Alina Puscau]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni.

Îmi spuneau: uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam. Ţin minte că a luat numărul meu, eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui’, a dezvăluit Alina Pușcău, referitor la relația sa cu Vin Diesel.

Citeste si: Blestemul asistentelor TV! Emily Burghelea nu e prima victimă! Bătute, umilite în public și abuzate în direct!

Alina Pușcău și George Piștereanu sunt cel mai nou cuplu din showbiz?

Acum concurentă la emisiunea „Ferma”, se pare că Alina Pușcău l-a dat uitării pe celebrul actor american și nu se sfiește să ascundă apropierea existentă între ea și George Piștereanu, și el actor.

Potrivit unor persoane din anturajul celor doi, între Alina și George s-a format deja o conexiune specială chiar înaintea participării la faimoasa emisiune.

Alina Puscau
Alina Puscau este model de succes și locuiește în SUA de mulți ani.[Sursa foto: Facebook Alina Puscau]

„Se pare că și aici Alina a reușit, în ciuda dificultății în care a fost pusă în prima parte a competiției, să revină în Fermă și să sucească câteva capete. Între ea și George Piștereanu s-ar fi legat ceva magic, dar nu doar din Fermă, ci și de la filmările dinainte de intrarea acolo”, au dezvăluit surse din echipa, referitor la relația dintre Alina Pușcău și George Piștereanu.

Citeste si: După ce s-a aflat că este însărcinată, Alina Ceușan a postat o serie de fotografii care i-au câștigat porecla „sexy graviduța”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies