O nouă relație la "Puterea Dragostei"?! Ce concurenți s-au apropiat în carantină

mariana puterea dragostei cristian marinescu
Mariana și Cristian Marinescu s-au apropiat destul de mult în perioada de carantină

Doi concurenți de la "Puterea Dragostei" s-ar putea să formeze cel mai nou cuplu din casa "Puterea Dragostei". Cum s-au comportat cei doi tineri și de ce bănuim asta? Iată toate detaliile!

Mariana și Cristian Marinescu sunt cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" care s-au apropiat extrem de mult în carantină. În perioada izolării, frumoasa fată l-a sunat extrem de des pe cel mai apreciat concurent al show-ului.

Mariana și Cristian Marinescu, cel mai nou cuplu de la "Puterea Dragostei"?!

Deși Cristi Comănici și-ar dori ca Mariana să îl bage în seamă și să înceapă o relație cu el, fata s-a distrat destul de mult cu Cristian Marinescu în perioada în care  a stat izolată din cauza virusului SARS-CoV-2. Aceasta a fost deprimată

din cauza faptului că s-a infectat cu temutul virus, însă Marinescu a reușit să-i aducă zâmbetul pe buze.

Citeste si: Codruț a părăsit casa Puterea Dragostei, după o bătaie cu Cristian Comanici! Staff-ul din Istanbul a trebuit să intervină!

Chiar dacă Mariana neagă apropierea dintre ea și Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei", fanii au observat totuși gesturile tot mai prezente între ei.

mariana puterea dragostei relatie cristian marinescu
Mariana este una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Rareș este unul dintre concurenții de la "Puterea Dragostei" care susține că ar avea foarte multe informații despre Mariana, însă cea care a intervenit în apărarea concurentei a fost chiar rivala ei, Alexandra.

Citeste si: Cati de la "Insula Iubirii" se căsătorește! Cine este bărbatul care i-a furat inima

„Rareș, bine că stai să ți le iei în freză”, a fost replica lui Codruț pentru Rareș. 

„Eu dacă aș fi trecut peste toate lucrurile pe care le-a făcut Marinescu la adresa mea, probabil aș fi fost mult mai apropiată de el. Faptul că am vorbit la telefon pe carantină, l-am sunat, într-adevăr, l-am întrebat cum se simte și am făcut niște glume nu înseamnă că am trecut cu vederea anumite lucruri”, a declarat Mariana.

mariana si cristian marinescu
Mariana este extrem de apreciată de urmăritorii show-ului "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

Oricum ar fi, concurenții și-ar dori o relație între Mariana și Cristian Marinescu, mai ales că cei doi sunt printre cei mai apreciați concurenți din cadrul show-ului "Puterea Dragostei" de la Kanal D. 

Mariana de la "Puterea Dragostei" este originară din Moldova însă este stabilită de foarte mulți ani în București. Tânăra susține că este extrem de pasionată de modă. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine ar putea câștiga cel de-al treilea sezon al emisiunii Puterea dragostei?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies