O nouă șansă

O nouă șansă
O nouă șansă

Noi întâmplări fascinante se vor derula astăzi, în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Nursema trece prin momente teribile de când a aflat că soțul său este acuzat de spălare de bani, din cauza afacerilor acestuia cu afaceristul Idris, iar Doga și Fatih au decis, de comun acord, că este mai bine să divorțeze.

Pembe are satisfacția faptului că soțul său s-a întors acasă, după ce Alev a venit în fața acesteia ca să își ceară scuze pentru faptele sale, care au provocat tristețe întregii familii Unal.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Kîvîlcîm trece prin momente pline de controverse atunci când îi cere lui Ertugrul să îi spună adevărul despre “relația” cu tânăra și frumoasa Ayse, care l-a acuzat pe acesta de hărțuire.

Ertugrul este șocat de ceea ce află Kîvîlcîm și afirmă contrariul faptelor sale, bărbatul chiar acuzând-o pe tânăra de faptul că aceasta dorește să îl distrugă, din cauza obsesiei pe care ar fi dezvoltat-o

pentru el.

Pe de altă parte, Omer și Kîvîlcîm vor trăi momente nesperate, dar dorite de amândoi.

Ce se va întâmplă atunci când Omer și Kîvîlcîm decid să acorde o nouă șansă relației lor și, cine va fi frumoasa tânără pe care Pembe i-o va prezența lui Faith, în vederea căsătoriei, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies