O nouă șansă pentru Zümrüt

O nouă șansă pentru Zümrüt
O nouă șansă pentru Zümrüt

În această seară, în noul episod din serialul ”Promisiunea”, ce va fi ldifuzat de la ora 20:00, la Kanal D, controversele și disputele ating cote maxime în familia Demirkan, după decizia luată de Serhat.

Anunțul lui Serhat că se va căsători cu Zümrüt a zguduit din temelii Conacul Demirkan. Abbas, care nu poate suporta faptul că “jocul” i-a fost distrus în ultimul moment, se pregătește să o rănească pe Zümrüt într-un mod teribil, cum nu se aștepta niciodată. Abbas, care își dorea că fiul său, Latif, să devină soțul lui Zümrüt, turbează la gândul că Serhat a ales să-și unească destinul cu cel al frumoasei fete.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sufletul lui Zümrüt freamătă de bucurie la gândul că ea și Serhat se vor căsători și ca vor putea să-și continue dragostea în voie, așa cum și-au dorit întotdeauna. Zümrüt, care crede că totul va fi bine, își va da seama curând că greșește.

Abbas va trebui să se confrunte cu o altă problema serioasă în familie. Nevcihan, soția sa, vrea să divorțeze iar Abbas este disperat. Azimet, în schimb, are mari îndoieli în privința lui Zümrüt. Stăpâna conacului familiei Demirkan nu o consideră demnă, pe frumoasa fată, de familia și copiii săi. Mai mult, Azimet este atât de pornită împotriva lui Zümrüt încât o amenință cu moartea, dacă se va căsători cu Serhat.

Dacă va putea Zümrüt să cucerească din nou inima lui Serhat puteți afla în această seară, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies