„O protejez pe Alina de anumite poze! Mai sunt câteva care scapă.” Cum face față Adi Nartea mesajelor admirative și cum a explicat fetelor anumite secvențe din seriale

„O protejez pe Alina de anumite poze! Mai sunt câteva care scapă.” Cum face față Adi Nartea mesajelor admirative și cum a explicat fetelor anumite secvențe din seriale
„O protejez pe Alina de anumite poze! Mai sunt câteva care scapă.” Cum face față Adi Nartea mesajelor admirative și cum a explicat fetelor anumite secvențe din seriale

Adrian Nartea a vorbit despre cum își protejează soția de anumite mesaje din mediul online.

Adrian Nartea este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din țară, proagonistul unui serial de success, care a ținut mii de oameni cu sufletul la gură.

Cum își apară Adrian Nartea soția de mesajele din mediul online

Citește și: „Mă furnica în spatele ochiului. Mă durea capul foarte tare și invariabil vomitam.” Adrian Nartea, despre simptomele care l-au trimis la medic! Actorul s-a confruntat cu o tumoare pe creier

Adrian Nartea
Adrian Nartea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Adrian Nartea și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară: „Ne-a surprins pe amândoi”

În cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, Adrian Nartea a povestit cum își protejează soția de anumite mesaje pe care le primește în mediul online, dar și cum a reușit să le explice fetelor secvențele în care se pupa cu alte femei.

“Alina mă știe că eu sunt politicos. Sunt Leu, asta mă gâdilă la orgoliu. Spun “da” la o poză. O protejez pe Alina de anumite poze, dar dacă e ceva cu o tentă comică, îi arăt și ei. Ea știe că pentru mine contează foarte mult familia, casa, copiii. Fetele au fost lăsate să vadă anumite secvențe, dar a venit întrebarea “tati, tu te-ai pupat cu x?” “Nu, nu tati s-a pupat.”
I-am povestit că e ca atunci când o doamnă îmbrăcată în Elsa vine la grădiniță, face personajul, apoi pleacă acasă. Așa și tati. “Tati l-a jucat pe Vlad, după l-a lăsat pe Vlad acolo și am venit acasă.” A înțeles. În momentul în care apăream la TV, Alina schimba pentru a se proteja pe ea, pe copii.”
, a povestit Adrian Nartea.

Este Adrian Nartea un bărbat foarte curtat?

Adrian Nartea
Adrian Nartea[Sursa foto: Facebook]

Adrian Nartea a povestit că a primit dintotdeauna mesaje de la femei, nu doar de când este pe micile ecrane, însă a ținut să spună că oamenii au fost mereu civilizați și că și-au dat seama că este un familist convins, implicat în căsnicie și viața copiilor. “Primeam și înainte mesaje admirative. Dar lumea e destul de decentă. Lumea crede că dacă ești frumos e un val.

Dar valul acela se oprește. Văzusem recent un reportaj cu paradoxul unei femei foarte frumoase. Lumea crede că e curtată de toată lumea, dar, de fapt, lumea se oprește pentru că își dă seama că e din altă ligă. Iar ea e singură și tristă. Eu nu spun că sunt extrem de frumos, dar faptul că sunt om de casă și familie, toate cele care vor să meargă mai departe se opresc.
Mai sunt câteva care scapă.”,
a mai spus Adrian Nartea.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„În momentul în care mama e cu copilul la sân, nu poți să ai pretenția că femeia trebuie să fie țiplă pentru tine.” Adi Nartea, despre schimbările care apar în cuplu atunci când se naște un copil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies