”O pun în altă oală, copiii nu vor ceapa, ardeii și, de obicei, păstrez în supă doar morcovul.” Deea Maxer a postat rețeta ei pentru găluște pufoase. Fanii au criticat-o dur!

”O pun în altă oală, copiii nu vor ceapa, ardeii și, de obicei, păstrez în supă doar morcovul.” Deea Maxer a postat rețeta ei pentru găluște pufoase. Fanii au criticat-o dur!
”O pun în altă oală, copiii nu vor ceapa, ardeii și, de obicei, păstrez în supă doar morcovul.” Deea Maxer a postat rețeta ei pentru găluște pufoase. Fanii au criticat-o dur!

Deea Maxer se străduiește să mențină o legătură strânsă cu fanii săi, împărtășind detalii din viața sa de zi cu zi.

Desigur, după divorțul de fostul ei soț, Dinu Maxer, cu care a petrecut 18 ani, Deea le acordă o atenție deosebită celor doi copii ai lor, chiar dacă băiatul se află sub custodia tatălui său.

Când are amândoi copiii acasă, Deea Maxer se străduiește să le ofere momente de bucurie și răsfăț. Recent, vedeta a decis să pregătească supa cu găluște, mâncarea preferată a celor mici, și a dezvăluit un truc pentru a obține găluște extrem de pufoase.

„Copiii preferă supa de găluște. Dacă îi întrebi ce vor să mănânce: supă de găluște. Să vă arăt cum fac găluștele. Cineva m-a învățat ca în ouăle bătute, pe lângă praful de sare, să pun și un praf de bicarbonat, astfel încât găluștele noastre să iasă pufoase. De obicei, las să se odihnească aluatul pentru găluște și între timp strecor supa. O pun în altă oală, copiii nu vor ceapa, ardeii și, de obicei, păstrez în supă doar morcovul.

Și adaug găluștele.”, a dezvăluit Deea Maxer, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu în prezent. Vedeta este de nerecunoscut

Deea Maxer, criticată de fani pentru această rețetă

Deș i Deea Maxer are încredere în abilitățile sale culinare, reacțiile fanilor nu au fost prea pozitive în ceea ce privește "trucurile" ei de preparare a găluștelor.

Cei care au comentat nu au fost impresionați de metoda sa și i-au oferit alte sfaturi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Greșit! Nu se pune bicarbonat și nici praf de copt în galuste! La 2 oua se pun 5 linguri de gris și o lingura de ulei. Se lasă compoziția la frigider 5 minute apoi se fac galuștele.

După ce am pus toate galustele în oala, se adaugă o cană cu apa rece,se acoperă oala și se lasă să fiarbă. Rezultatul va fi wow!”

„Prea tare fierbe .....eu când fac mâncare o las la foc molcom.....nu-mi place să bolborosească așa, plus că se pierd vitaminele din legume fierbând așa tare.... și când pui galuștele trebuie focul mic lăsat, că se desfac astfel.....

dar na, fiecare face după modul lui.....important e să vă placă.”

”Focul mai încet, mai ales când pui compozitia de galusti se împrăștie.”

„Bate albușurile spumă și adaugă treptat grișul. Fără bicarbonat. Tot pufoase ies”, au fost câteva dintre comentariile primite de la fani.

Vedeta mai vrea un copil

După divorț, Dinu Maxer a trecut prin mai multe relații nereușite, în timp ce Deea Maxer a găsit rapid confortul în brațele partenerului său actual.

Aceasta a dezvăluit că au planuri mari pentru viitor, inclusiv discuții despre posibilitatea de a avea al treilea copil.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Robert își doreste copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a declarat Deea Maxer pentru Playtech.ro.

Citește și: „Să vă fie de bine. Să fie într-un ceas bun. Meritați să fiți fericiți” Dinu Maxer nu se mai ascunde! La scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia, a făcut anunțul

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

”Suntem împreună!” Magdalena Chihaia a confirmat relația cu Dinu Maxer. Cei doi vor rămâne discreți o perioadă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies