„O refuz dacă depășește o anumită limită.”Ce relație are Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu

victor slav copil
Victor Slav copil

Victor Slav a mărturisit cât de apropiat este de copilul lui. În urmă cu cinci ani, în viața fostului prezentator de la Kanal D și a Biancăi Drăgușanu, a apărut Sofia.

„Dacă îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face”, a declarat vedeta

 Chiar dacă Victor Slav și Bianca Drăgușau s-au despărțit, el încă este implicat activ în viața Sofiei. Fostul prezentator TV își iubește nespus fetița și îi admiră energia, chiar dacă uneori nu este atât de ascultătoare: „Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implică multă atenție.

Vrea să facă mereu ceva nou, este în continuă acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Dacă îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face”, a declarat Victor Slav pentru kanald.ro.

victor slav si Sofia
Victor Slav și Sofia[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, despre relația cu sora lui, Cătălina: "Am crescut împreună și avem o legătură foarte puternică"

Victor Slav este un tată implicat în educația celei mici

Chiar dacă vedeta o îndrăgește nespus pe Sofia, Victor încearcă să îi impună anumite reguli. Vedeta își dorește ca fetița lui să aibă o alimentație sănătoasă, chiar dacă Sofiei îi plac foarte mult dulciurile: „Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat când vine vorba de ciocolată. Oricât ar fi de simpatică atunci când își dorește ciocolată, o refuz dacă depășește o anumită limită.

Mereu își dorește o jucărie nouă, aici nu o pot refuza”, a mai spus fostul prezentator de televiziune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Victor Slav
Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Victor Slav, grijuliu cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu! Cum se simte Sofia după operație: "Nu putea să respire"| EXCLUSIV

Relația dintre Victor Slav și iubita lui, Selina

 Vedeta are o relație de aproape trei ani cu Selina. Cei doi au ales să fie foarte discreți cu povestea lor de dragoste. Amândoi au ales să își țină viața de cuplu departe de atenția publicului. Drept dovadă, pe conturile lor de socializare există foarte puține fotografii cu ei împreună.

Citeste si: Victor Slav, la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cum merg afacerile lui Victor Slav

 Vedeta a devenit și antreprenor, după ce și-a deschis o afacere în pandemie. Victor avea o cafeanea pe Bulevardul Decebal. Recent s-a aflat că localul a dat faliment. Pe ușa cafenelei este un afiș pe care scrie „De vânzare”.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Victor Slav, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu! Are sau nu regrete prezentatorul TV: „Nu exclud posibilitatea să...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies