„O rețetă care vă place foarte mult, chifteluțe cu broccoli la cuptor.” Rețeta de chifteluțe din broccoli cu emmental a Alinei Laufer!

„O rețetă care vă place foarte mult, chifteluțe cu broccoli la cuptor.” Rețeta de chifteluțe din broccoli cu emmental a Alinei Laufer!
„O rețetă care vă place foarte mult, chifteluțe cu broccoli la cuptor.” Rețeta de chifteluțe din broccoli cu emmental a Alinei Laufer!

Alina Laufer a pregătit chifteluțe cu broccoli și emmental, foarte ușor de făcut.

Alina Laufer a pregătit o nouă rețetă, preferată de multe persoane ca fiind o mâncare ușoară, așa că cei care vor să înlocuiască chiftelele cu carne, pot opta pentru o altă delicatesă, cele din broccoli cu emmental.

„Adaug puțin pesmet, emmentaler, o brânzică foarte aromată, avem și brânză sărată.” Cum pregătește Alina Laufer chifteluțele cu broccoli

Citește și: VIDEO „O idee inedită, arată minunat! Cred că sunt pe placul tuturor copiilor.” Rețeta de cartofi cu bacon și cașcaval a Alinei Laufer! Un preparat delicios pentru toată lumea!

Citește și: VIDEO „Nu sărățele normale, ci cu bacon. Un exemplu de rețetă rapidă și plină de savoare.” Rețeta sărățelelor cu bacon a Alinei Laufer

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, cum pregătește chiftelele cu broccoli, care sunt ingredientele de care are nevoie și cum le pregătește pentru a fi băgate la cuptor.

Este o mâncare preferată de multe persoane, asta pentru că nu are nevoie de cantități exacte pentru a fi pregătită. Aceste chifteluțe sunt și preferatele copiilor ei, așa că pot înlocui cu siguranță o masă a acestora.

Ingrediente:

  • Broccoli
  • Brânză sărată
  • Emmental
  • Pesmet
  • Ouă

„Facem o mâncare care vă place foarte mult, chifteluțe cu broccoli la cuptor.

Tăiem broccoli sau îl dăm prin răzătoare. Este o rețetă care poate fi făcută foarte bine din ochi, nu avem nevoie de cantități exacte. Punem și usturoiul tot aici, la tocat. Avem broccoli mărunțit la robot și adaug puțin pesmet, emmental, o brânzică foarte aromată, avem și brânză sărată, amestecăm totul. Punem 2-3 ouă, în funcție de cantitatea pe care o avem, trebuie doar să se lege.”, a povestit Alina Laufer.

De cât timp au nevoie chifteluțele pentru a se coace

Alina Laufer
Alina Laufer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Există și un secret pentru ca toată umplutura să se lege, astfel că aveți nevoie și de câteva ouă pentru a lega toată compoziția. După ce ați realizat mingiuțele, puneți-le pe o foaie de copt și lăsați-le la cuptor, la 180 de grade, timp de 15-20 de minute, până se rumenesc. Dacă vă place să vă jucați în farfurie, atunci puteți face diferite forme din legume pentru a le așeza pe lângă ele. 

„Pentru a vedea dacă sunt bune chifteluțele noastre, facem un test, să vedem dacă se pot modela în mână și au destul ou. Le puneți pe o foaie la cuptor, la 180 de grade și le coacem în jur de 15-20 de minute, până se rumenesc. Chifteluțele sunt gata. Am ales să fac și o serie de decoruri făcute din legume, pentru ca farfuria să arate cât mai apetisant.”,

a mai spus Alina Laufer.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

VIDEO „O idee inedită, arată minunat! Cred că sunt pe placul tuturor copiilor!” Rețeta de cartofi cu bacon și cașcaval a Alinei Laufer! Un preparat delicios pentru toată lumea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies