Alina Laufer a pregătit chifteluțe cu broccoli și emmental, foarte ușor de făcut.
Alina Laufer a pregătit o nouă rețetă, preferată de multe persoane ca fiind o mâncare ușoară, așa că cei care vor să înlocuiască chiftelele cu carne, pot opta pentru o altă delicatesă, cele din broccoli cu emmental.
„Adaug puțin pesmet, emmentaler, o brânzică foarte aromată, avem și brânză sărată.” Cum pregătește Alina Laufer chifteluțele cu broccoli
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Alina Laufer a explicat, pas cu pas, cum pregătește chiftelele cu broccoli, care sunt ingredientele de care are nevoie și cum le pregătește pentru a fi băgate la cuptor.
Ingrediente:
- Broccoli
- Brânză sărată
- Emmental
- Pesmet
- Ouă
„Facem o mâncare care vă place foarte mult, chifteluțe cu broccoli la cuptor.
Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro
De cât timp au nevoie chifteluțele pentru a se coace
Există și un secret pentru ca toată umplutura să se lege, astfel că aveți nevoie și de câteva ouă pentru a lega toată compoziția. După ce ați realizat mingiuțele, puneți-le pe o foaie de copt și lăsați-le la cuptor, la 180 de grade, timp de 15-20 de minute, până se rumenesc. Dacă vă place să vă jucați în farfurie, atunci puteți face diferite forme din legume pentru a le așeza pe lângă ele.
„Pentru a vedea dacă sunt bune chifteluțele noastre, facem un test, să vedem dacă se pot modela în mână și au destul ou. Le puneți pe o foaie la cuptor, la 180 de grade și le coacem în jur de 15-20 de minute, până se rumenesc. Chifteluțele sunt gata. Am ales să fac și o serie de decoruri făcute din legume, pentru ca farfuria să arate cât mai apetisant.”, a mai spus Alina Laufer.