Nu iti place sa petreci mult timp in bucatarie, insa iti doresti sa te delectezi cu preparate savuroase? Incearca aceasta reteta de pui cu sos de portocale. Este gata in maxim 30 de minute si o vei adora.
Ingrediente pentru puiul cu sos de portocale:
650 g piept de pui dezosat si depielitat
2 linguri ulei de masline sau de floarea soarelui
seminte de susan
ceapa verde tocata marunt
Pentru marinata:
4 linguri sos de soia
30 g amidon de porumb
2 linguri apa
Pentru sosul de portocale:
180 ml suc prospat stors de portocale
2 linguri zahar brun
1 lingura amidon de porumb
1 lingura sos
1 lingura sos hoisin
2 lingurite otet de orez
1 lingurita coaja rasa de portocala
1 lingurita sos srircacha (optional)
Mod de portocale:
Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Adauga puiul intr-un castron incapator. Intr-un castronel mic, amesteca amidonul cu sosul de soia si apa pentru a obtine marinata pentru pui. Toarna marinata peste pui si amesteca bine.
Citeste continuarea aici.