O rochie, mai multe posibilitati?! Cum porti rochie casual pe tot parcursul zilei!

O rochie, mai multe posibilitati?! Cum porti rochie casual pe tot parcursul zilei!
O rochie, mai multe posibilitati?! Cum porti rochie casual pe tot parcursul zilei!

Esti activa, actuala, atractiva? Asta inseamna ca ti s-a intamplat deseori sa ai in aceasi zi activitati care sa necesite un dress-code diferit: ai mers dimineata la birou, la pranz ai iesit la un pranz de afaceri, seara in oras la teatru, la o petrecere mondena, la un cocktail sau intr-un bar cu prietenii. Dilema ramane insa mereu aceeasi: cu ce te imbraci, in asa fel incat sa nu fie nevoie sa ai mai multe tinute la tine?!

Nimic mai simplu: este momentul sa adopti o tinuta casual-chic, cu un aer versatil, pe care sa o accesorizezi diferit in functie de momentul zilei si de eveniment. CRISTALLINI iti ofera cateva sugestii!

"Little black dress" te va scoate mereu din impas. Fie ca optezi pentru o croiala “pixie”, A-line sau baby-doll, nu vei da niciodata gres cu aceasta rochie clasica! Daca silueta iti permite, opteaza pentru o rochie din stretch sau din catifea elastica care strange formele.

Detaliile din dantela Chantilly, tul-ul transparent si aplicatiile din broderie manuala ii dau acea nota pretioasa de care ai nevoie pentru a iesi in evidenta. Ziua, o poti purta cu o geanta mare, structurata, cu un sacou pe deasupra si pantofi cu toc gros, seara cu un clutch metalizat si pantofi cu toc subtire si inalt! Cu siguranta, cineva iti va face complimentele pe care le astepti!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rochia

rosie te scoate din anonimat si adauga o doza de sex-appeal aparitiilor tale, cu conditia sa nu te machiezi excesiv si sa te coafezi cat mai simplu. Opteaza pentru rochiile CRISTALLINI care sunt realizate din materiale naturale, de cea mai buna calitate si care pun in valoare orice silueta. Ziua, imbraca o rochie rosie si opteaza pentru pantofi nude, seara adauga un plus de stralucire printr-o pereche de sandale aurii cu barete subtiri.
 Toti barbatii vor intoarce capul pe strada dupa tine, iar seara, fara indoiala, cineva iti va cere numarul de telefon sau te va invita in oras!

Cele care cauta solutii inteligente pentru garderoba lor au la dispozitie compleuri din fuste si bluze care purtate impreuna dau falsa aparenta a unei rochii, iar purtate separat pot fi combinate si cu alte haine din garderoba.

Dantela macrame, penele de lebada, detaliile din broderie manuala, dantela fina Chantilly, fermoarul cu pietre Swarovski si tul-ul cu buline din catifea sunt elemente care le diferentiaza fata de alte obiecte vestimentare similare. Le poti purta cu incredere la birou, unde vei starni admiratia colegelor sau la un cocktail, cu conditia sa le “imbogatesti” vizual cu bijuterii stralucitoare si opulente!

Rochiile CRISTALLINI sunt realizate in Romania, fiind rodul imaginatiei unei echipe creative de designeri care prin calitatea materialelor alese, atentia acordata detaliilor si finisajelor, reusesc sa creeze, zi de zi, piese vestimentare care sa

satisfaca dorintele celor mai pretentioase cliente. O rochie bine aleasa pune in evidenta trasaturile si formele unei femei, in asa fel incat sa simta mereu frumoasa, admirata si apreciata!

Rochiile CRISTALLINI sunt disponibile in showroom-ul din Splaiul Unirii, nr 108 sau pe www.cristallini.ro, dar pot fi comandate si peste hotare de pe www.cristallini.com, cu livrare gratuita!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies