”O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana.” Carmen Harra, previziuni despre Prințul Harry și despre viitorul monarhiei

”O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana.” Carmen Harra, previziuni despre Prințul Harry și despre viitorul monarhiei
”O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana.” Carmen Harra, previziuni despre Prințul Harry și despre viitorul monarhiei

Carmen Harra a discutat despre noile sale previziuni, de această dată despre ce se va întâmpla cu Prințul Harry și monarhia. Iată despre ce este vorba!

În cadrul unui interviu, Carmen Harra a făcut numeroase predicții pentru anul 2023. Aceasta a discutat despre ce se va întâmpla în lume din punct de vedere economic și politic, despre pandemie cât și despre războiul din Ucraina. Harra este de părere că anul acesta războiul se poate încheia, deși în anul 2024 este posibil să înceapă un război mondial. Mai mult decât atât, Carmen Harra a oferit informații și despre Prințul Harry și dezvăluirile sale, dar și despre viitorul Regelui Charles.

Monarhia va avea de suferit în viitor

Carmen Harra a oferit câteva dezvăluiri despre situația actuală a Regatului Unit. Moartea Reginei Elisabeta a II-a și-a lăsat adânc amprenta asupra monarhiei. Mai exact, Carmen Harra consideră că respectiva formă de guvernământ va dispărea cât mai curând, iar anul acesta se fac pașii premergători al acestui fenomen.

"În momentul în care Regina Angliei iese din scena politică, se încheie o mare eră în evoluția imperiilor care au dominat.

O să fiți uluiți de ce o să se întâmple. Cade tot sistemul de guvernământ mondial.  De aceea ies la lumină toate adevărurile ascunse. Poate ieși la lumină faptul că Harry nici nu este copilul lui Charles, lucru pe care îl știu amândoi, dar nu s-a făcut public. De aici a și ieșit din perimetru, a venit în America, pentru că el nu e legat biologic de Charles.
Charles a fost de fapt un tată adoptiv, care s-a simțit străin în lumea respectivă și iată că el vine și încearcă să expună problemele monarhiei într-un fel în care nu a avut nimeni curaj. A trebuit să se încheie o eră. S-a încheiat era după moartea Reginei și s-a deschis o altă eră. Anglia care a fost întotdeauna dominată de monarhie, nu va mai fi în viitor. Schimbările încep să devină vizibile pe parcursul acestui an.
", a declarat Carmen Harra.

Citește și: „O să înțelegeți mesajul meu de acum.” Ce previziuni a făcut Carmen Harra pentru anul 2023

Carmen Harra, previziuni despre Prințul Harry și despre viitorul monarhiei[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: ,,Îi doresc un palmares similar când ajunge la vârsta mea.” Carmen Harra, nouă reacție pentru Theo Rose

Prințul Harry nu va înceta să își facă dreptate

Prințul Harry este personajul principal al evenimentelor controversate din Anglia, din cauza faptului că a lansat o carte plină de mărturisiri din cadrul familiei regale. Astfel, Carmen Harra a dezvăluit că e doar începutul, deoarece Prințul Harry își dorește în continuare să facă dreptate și să scoate la suprafața mai multe secrete ale familiei sale.

"Demult voia să le spună, dar atâta timp cât a fost Regina, totul s-a ținut sub control. Nu a avut nicio putere să se exprime liber, iar poate dacă se încheie acestă etapă, el este pionul care intră în față ca să arate dedesubturile monarhiei, să arate de fapt ce s-a întâmplat, de care omenirea nu a știut atâta vreme. Devine un pion, un catalist al transformării unui sistem de guvernământ.

Demult s-a urmărit să fie îndepărtat și el a știut, pentru că el știe care este proveniența lui. Adevărurile încă nu au ieșit total la lumină, mai avem de așteptat. O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana și el știe, îi este foarte greu să o ierte pe mama lui, așa cum îi este greu să o ierte pe Camilla. El are traumele lui și vorbește deschis despre suferințele lui din copilărie, ca tânăr, ca adolescent, ca și dorința lui de a se rupe de acest sistem ierarhic care devine bolnav." , a mai spus Carmen Harra.

Citește și: „Nu știu cine, numerolog.” Cum a reacționat Theo Rose, după ce Carmen Harra a făcut previziuni legate de viața artistei

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Carmen Harra, previziuni despre Prințul Harry și despre viitorul monarhiei[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: „Știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată.” Carmen Harra a oferit o reacție, după ce mama lui Theo Rose i-a răspuns agresiv după predicție!

Carmen Harra, previziuni despre relația Prințului Harry cu Meghan

Mai mult decât atât, clarvăzătoarea a discutat și despre relația amoroasă a Prințului Harry cu Meghan. Carmen Harra vede un viitor strălucit și o relație extrem de strânsă în cele ce urmează. Ducele de Sussex are nevoie foarte mare de un sprijin, iar acela va fi chiar soția lui, Meghan. 

"Eu zic că relația cu Meghan va rezista, pentru că Meghan îi înțelege spiritul. Ea vine dintr-o altă lume, o lume liberă. Ea vrea să îl tragă spre o altă lume, să îl rupă de dogma monarhiei. El este foarte influențat de ea, iar la ora actuală este singur. În bătălia lui cu monarhia este doar el și o are aliată pe Meghan. El joacă un rol și rămâne în istorie în felul ăsta, mult mai mult decât rămân alții din monarhie.", a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

,,Îi doresc un palmares similar când ajunge la vârsta mea.” Carmen Harra, nouă reacție pentru Theo Rose

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies