,,O să îi iau tot ce are nevoie.” Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica

Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica
Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica

Alex Zănoagă și Simina Loica au format un cuplu, dar în prezent, singurul lucru în comun pe care îl mai au, este cel mic. Fosta concurentă din casa ,,Puterea Dragostei” l-a acuzat pe Alex Zănoagă că nu se implică în totalitate în creșterea celui mic.

Simina Loica a menționat faptul că Alex Zănoagă nu îi cumpără mâncare și nici scutece copilului pe care îl au împreună. Fostul ei partener a răspuns tuturor acuzațiilor pe care bruneta le-a făcut, în cadrul unei emisiuni TV. Iată ce a declarat bărbatul!

Citeste si: Marele secret al Siminei Loica și a lui Alex Zănoagă. Cei doi au fost condamnați penal

Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica

Alex Zănoagă a răspuns tuturor acuzațiilor pe  care Simina Loica i le-a făcut în legătură cu creșterea celui mic. Fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a spus că se implică destul de mult, când vine vorba despre creșterea copilului său și că îi cumpără haine și jucării foarte des, dar de acum înainte îi va oferi ceea ce va avea nevoie.

Bărbatul a declarat că Simina Loica a spus, în cadrul unei emisiuni, că el se ocupă de copil, dar nu îi cumpără lapte și scutece.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

''Ne înțelegem ok, însă a fost la o emisiune (n.r. Simina Loica) și a zis că eu mă ocup de copil mai mult acum de când nu mai suntem împreună, a zis că îi iau haine și jucării, însă că nu i-au lapte și scutece.

Eu i-am luat și mâncare, și scutece. Eu o să-i iau copilului tot ce are nevoie pe viitor. După ce se va termina cu divorțul o să plătesc o pensie alimentară.'', a declarat Alex Zănoagă, în cadrul unei emisiuni.

Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica
Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Oricând, din nou, în cușcă.” Ce a declarat Alex Zănoagă, după ce a pierdut în fața lui Alexandru Bobicioiu la gala RXF

Alex Zănoagă, despre divorțul de Simina Loica

Alex Zănoagă și Simina Loica au depus actele de divorț, iar bărbatul a mărturisit că momentan nu știe când vor fi chemați. Bruneta a dorit ca divorțul să aibă loc în instanță, iar el i-a dat varianta de a termina mai rapid la notar.

Am început divorțul, acum să vedem când o să ne cheme.

Prima dată am vrut la notar eu, am sunat-o și i-am spus, uite, avem de ales, ori facem la notar și terminăm mai repede, ori facem în instanță, dar o să dureze ceva. Ea atunci a zis că nu, să facem în instanță, că știe ea mai bine. Eu i-am zis ok. Eu i-am dat varianta de notar, că la instanță mai durează”, a mărturisit Alex Zănoagă.

Citeste si: ,,De asta mi-a fost cel mai frică”. Simina Loica, despre lupta dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

“Am mai mult drept de a sta cu copilul.” Simina Loica și Alex Zănoagă au depus actele de divorț

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ce a făcut Alex Zănoagă, după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu. Fostul partener al Siminei Loica a decis să plece

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies