„O să încerc să nu plâng.” Gina Pistol a spus adio televiziunii. Motivul pentru care a luat această decizie

„O să încerc să nu plâng.” Gina Pistol a spus adio televiziunii. Motivul pentru care a luat această decizie
„O să încerc să nu plâng.” Gina Pistol a spus adio televiziunii. Motivul pentru care a luat această decizie

După ce a colaborat șapte ani cu trustul în care a prezentat diverse emisiuni care au ajuns rapid în inimile oamenilor, Gina Pistol a decis că este momentul să ia o pauză de la toată activitatea profesională pentru a putea sta mai mult timp atât cu familia ei, dar și cu micuța Josephine.

Gina Pistol nu va mai apărea pe micile ecrane, din nefericire pentru cei care o urmăreau și o apreciau, după șapte ani în care și-a bucurat toți fanii, a decis că este momentul să pună creșterea fiicei sale pe primul loc.

Citește și: Ce relații a avut Gina Pistol, înainte de a fi cu Smiley. Vedeta a fost împreună cu mai mulți bărbați celebri din România

Gina Pistol se retrage din televiziune pentru a se dedica familiei

Gina Pistol își dorește să se implice cât de mult poate în creșterea fiicei sale, iar dacă acest lucru înseamnă să renunțe la viața profesională, o va face, deoarece în momentul actual nimic nu este mai important decât micuța ei.

Sezonul 11 al emisiunii pe care îl prezintă va fi ultimul în care ea mai apare, iar anunțul l-a făcut alături de o declarație de-a dreptul emoționantă, atât pentru ea, dar și pentru cei de acasă, care o să îi simtă

lipsa pe micile ecrane.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gina Pistol a spus adio televiziunii
Gina Pistol a spus adio televiziunii[Sursa foto: Instagram]

Care a fost mesajul trimis de Gina Pistol

Gina Pistol le-a transmis celor de acasă că a tot scris și rescris acest mesaj și că a realizat că își dorește să își dedice mai mult timp familiei, în special fiicei ei.

Ea le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea și oamenilor din echipă de la care a învățat foarte multe.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express.
Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.",
a declarat Gina Pistol, în urmă cu puțin timp.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gina Pistol a spus adio televiziunii
Gina Pistol a spus adio televiziunii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”M-a înlocuit.” Smiley și-a petrecut ziua pe platourile de filmare, alături de fetița lui! Josephine a făcut furori



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

”Mai merităm încă unul.” Smiley a dat vestea mult așteptată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies