„O să mă vedeți, sigur.” Adela Popescu, din nou pe micile ecrane. Ce a anunțat vedeta

„O să mă vedeți, sigur.” Adela Popescu, din nou pe micile ecrane. Ce a anunțat vedeta
„O să mă vedeți, sigur.” Adela Popescu, din nou pe micile ecrane. Ce a anunțat vedeta

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și se bucură de un mare succes, încă de când a apărut pe micul ecran. De-a lungul anilor, ea a obținut multe reușite pe plan profesional, dar de ceva timp a hotărât să se îndepărteze de micile ecrane.

 Prezentatoarea TV a făcut acum un anunț important, care are legătură cu întoarcerea ei în fața publicului.

Citește și: “Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public

Adela Popescu revine pe micile ecrane

După ce a prezentat o emisiune TV cu Cabral, Adela Popescu nu și-a mai făcut apariția pe micile ecrane și a hotărât că este momentul să se axeze mai mult pe familie și pe viața ei

personală.

Chiar și așa, nu a dispărut de pe rețelele de socializare și a ținut în continuare legătura cu cei care o urmăresc și o apreciază, împărtășind cu ei momente din viața personală.

Vedeta își dorește să revină în atenția publicului, iar în cadrul unui interviu, a povestit că a acumulat foarte multă oboseală și a simțit că are nevoie de pauză.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prezentatoarea TV Își va analiza opțiunile, se va asigura că face cea mai bună alegere, iar când va simți că este momentul potrivit, va accepta propunerile și se va întoarce pe micile ecrane.

„O să mă vezi. Știu că mi se pune întrebarea aceasta: „Și tu ce faci acum?”. În primă fază am senzația că ar trebui să mă simt prost, ca și cum e ceva de rău.

Dar a fost o alegere. Eu mi-am dorit, după niște ani în care am muncit foarte mult, cu copii foarte mici. M-am trezit că sunt foarte obosită, realmente. Nu mai puteam să fiu creativă, nu mai puteam să ofer nimic din ce știu eu că pot. Atunci, am zis că trebuie să punem puțin stop, stăm puțin pe acasă, dormim, mâncăm, stăm cu copiii mai mult sau mai puțin, ieșim cu prietenii, nu ne grăbește nimeni, nu ne sună nimeni să ne trimită în anumite locuri și abia apoi când mă simt mai cu desaga plină, o să mă întorc.
Da, acum au început, bineînțeles, niște discuții. Analizăm ce variante ar fi, ce ne place și ce ni se potrivește. O să mă vedeți, sigur.”,
a declarat Adela pentru ego.ro.

Adela Popescu, din nou pe micile ecrane
Adela Popescu, din nou pe micile ecrane[Sursa foto: Facebook]

Ce a făcut Adela de când nu mai apare la TV

Adela este adesea întrebată ce face acum, dar spune că știe ce planuri are și nu se lasă afectată.

A primit multe oferte, iar acum, la aproape un an de când nu a mai fost prezentă pe micile ecrane, intenționează să le facă o mare surpriză fanilor ei. La fel ca faimosul Cabral, i-a fost greu să piardă atât de mult timp, dar cel puțin a putut să se bucure de familie, de prieteni și de timpul liber.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„A stat 3 sau 4 luni, ceea ce, pentru el, e foarte mult. (n.r. Cabral) Noi suntem oameni care nu au avut niciodată vacanță 3 luni. Maxim 3 săptămâni au fost de fiecare dată. Acum, de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, se face anul. Este WOW. Deci, pur și simplu, să poți să pui la un moment dat stop este fantastic. Mai este o chestie. Tu pui stop, dar știi, în mintea ta, că o să continui.

Este greu să duci când pui stop și știi că este de tot. Asta este o alegere. Dar acum, gata, sunt întâlniri, sunt discuții, sunt negocieri. Vedem din toamnă, din grila nouă.”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă.

Adela Popescu, din nou pe micile ecrane
Adela Popescu, din nou pe micile ecrane[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce reacție a avut Adela Popescu, atunci când a vorbit despre Dan Bordeianu. Cabral, la un pas să părăsească platoul



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

”Acum nu mai conduc eu.” Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies