„O să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri.” Sora Ronei Hartner, primele declarații despre înmormântarea artistei! Când și unde va avea loc acest eveniment?

„O să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri.” Sora Ronei Hartner, primele declarații despre înmormântarea artistei! Când și unde va avea loc acest eveniment?
„O să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri.” Sora Ronei Hartner, primele declarații despre înmormântarea artistei! Când și unde va avea loc acest eveniment?

Rona Hartner va fi înmormântată într-o zi cu însemnătate specială. Sora sa, Rinda Hartner, a făcut dezvăluiri legate de acest eveniment.

Rona Hartner a părăsit această lume în data de 23 noiembrie 2023, la vârsta de doar 50 de ani, după o luptă grea cu boala nemiloasă ce a pus stăpânire asupra sa în vara acestui an. Decesul artistei a lăsat în urma sa o durere de nedescris în sufletul tuturor celor care au cunoscut-o și au apreciat-o pentru performanțele sale artistice. Acum, familia sa se pregătește pentru momentul în care va avea loc ceremonia de înmormântare a artistei.

Rina Hartner, primele declarații despre înmormântarea Ronei

Citește și: „Era o fire veselă așa cum era și Cornelia. Un munte de energie, de talent.” Rona Hartner, relație specială cu Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga! Aurel Pădureanu, îndurerat după decesul Ronei!

 Sora Ronei Hartner, primele declarații despre înmormântarea artistei! Când și unde va avea loc acest eveniment?
Rona Hartner [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am inima foarte tristă. Prea repede s-a stins din viață. A fost o artistă completă.” Elena Merișoreanu, îndurerată de vestea că Rona Hartner a părăsit această lume!

Rona s-a stins din viață pe patul unui spital din Franța, iar acum familia se pregătește să o aducă în țară, pentru a putea fi înmormântată alături de strămoșii săi. Sora actriței, Rinda, a postat pe pagina de Facebook a regretatei artiste un mesaj prin care oferă mai multe detalii cu privire la momentul în care trupul neînsuflețit al Ronei va părăsi această lume.

Ceremonia va avea loc într-o zi cu o însemnătate specială, în data de 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București de miercuri până vineri la 12, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri .”, a fost anunțul postat de Rina Hartner.

Sora Ronei își plânge durerea în mediul online

 Sora Ronei Hartner, primele declarații despre înmormântarea artistei! Când și unde va avea loc acest eveniment?
Rona Hartner și sora sa [Sursa foto: Facebook]

La scurt timp după ce sora sa a părăsit această lume, Rina a postat un mesaj de-a dreptul sfâșietor în mediul online, prin care își exprimă dragostea, respectul și admirația față de sora sa. În urma Ronei a rămas familia sa și fiica sa, care se simte profund îndurerată.

Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii.

Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău. Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă.

Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat. Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tale foarte tare, o să le lipsești la toți. Stelele in cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum.
O stea în plus va lumina în seara asta, Drum bun și luminat Ronel!
”, este mesajul postat de sora Ronei Hartner pe Facebook. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rona Hartner a luptat cu boala nemiloasă cu ajutorul credinței

Sora Ronei Hartner, primele declarații despre înmormântarea artistei! Când și unde va avea loc acest eveniment?
Rona Hartner [Sursa foto: Facebook]

Rona Hartner a fost diagnosticată vara aceasta cu cancer la plămâni, după două luni în care a acuzat o tuse puternică și nu a primit niciun tratament și nicio investigație pentru acest lucru. Astfel, în momentul în care i-a fost pus diagnosticul cumplit, vedeta a crezut că Dumnezeu o va face bine, lucru pe care l-a mărturisit în ultimul live pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook. 

„Oameni buni, eu nu sunt nicio optimistă. Mie mi s-a spus că o să mor, deci eu credeam chestia asta. Nu am fost optimistă prostește, câtă vreme eu aveam un diagnostic clar. Da, am avut un medicament extraordinar, dar practic eu nu am avut medicament deloc vreo două luni. Nu aveam cu ce să fiu tratată pentru că nimic nu mergea. Dumnezeu mi-a zis să dorm în perioada aia. Mi-a spus să nu mă enervez sub nicio formă pentru că eu aveam metastazele care creșteau mai rău decât ciupercile după ploaie. Să nu mă enervez, să dorm și să am încredere în El. ”, a declarat Rona Hartner. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Pur și simplu am fugit de acasă. Am fugit călare pe un Renault 16. Pentru el aş fi acceptat acest lucru!” Cine a fost marea dragoste a Stelei Popescu? Actrița l-a iubit nebunește pe acel bărbat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies