„O să se schimbe în buletin când mă voi mărita, dacă mă voi mărita! Dar ca principiu, îmi rămâne nume de scenă.” Care este motivul pentru care Deea Maxer a decis să îi păstreze numele fostului soț?

„O să se schimbe în buletin când mă voi mărita, dacă mă voi mărita! Dar ca principiu, îmi rămâne nume de scenă.” Care este motivul pentru care Deea Maxer a decis să îi păstreze numele fostului soț?
„O să se schimbe în buletin când mă voi mărita, dacă mă voi mărita! Dar ca principiu, îmi rămâne nume de scenă.” Care este motivul pentru care Deea Maxer a decis să îi păstreze numele fostului soț?

După ce a divorțat de Dinu Maxer, artista a hotărât să îi păstreze numele de familie, atât în acte, dar și pe conturile ei din mediul online.

Cei care o urmăresc s-au tot întrebat despre motivul pentru care aceasta nu și-a schimbat nici până acum numele, mai ales că de câteva luni se află într-o nouă relație și emană iubire și fericire în jurul ei.

Citește și: „Am încercat să mergem amândoi.” Deea Maxer și-a condus singură fiica în noul an de grădiniță! Dinu Maxer a explicat de ce nu a fost alături de micuță la un astfel de eveniment

Care este motivul pentru care Deea Maxer a decis să îi păstreze numele fostului soț

Vedeta ar fi de acord să spună din nou marele „DA” dacă ar fi cerută în căsătorie de noul său partener. În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre motivul pentru care a decis să îi păstreze numele fostului său soț.

În momentul actual, lucrurile au rămas neschimbate, iar decizia ei de a rămâne cu numele Maxer constă în faptul că acesta s-a transformat într-un brand și nu își dorește să renunțe la ele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Îl consider, fără lipsă de modestie, un brand.

Pentru că se vinde numele și atâta timp cât pe afișele spectacolelor este trecut Deea Maxer, o să se schimbe în buletin când mă voi mărita, dacă mă voi mărita. Dar ca principiu, îmi rămâne nume de scenă, dar îl port și în buletin.”, a spus Deea Maxer, conform Cancan.

Cum a reacționat Deea Maxer, după ce copiii ei au apărut alături de partenera tatălui lor

Cu doar două zile în urmă, Magdalena Chihaia, actuala iubită a lui Dinu Maxer, și-a făcut apariția alături de copiii Deei. În momentul respectiv, cu toții emanau fericire și purtau zâmbete largi pe chipurile lor. În acest context, toți oamenii voiau să îi descopere gândurile Deei referitoare la această situație.

Fără să ezite nicio clipă, Deea a dezvăluit că, în viziunea sa, această situație este absolut normală și că nu vede niciun motiv de îngrijorare.

Ea a subliniat faptul că și iubitul ei a avut inițiativa de a se fotografia alături de cei mici, ceea ce consolidează ideea că Magdalena Chihaia poate avea o relație frumoasă cu copiii săi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei. Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a mai spus Deea Maxer, conform aceleiași surse.

Citește și: „A fost o nebunie. Ne-a luat prin surprindere pe amândoi!” Magdalena Chihaia a mărturisit motivul pentru care Dinu Maxer nu a vrut să-și oficializeze relația cu ea la început



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Imaginea surprinzătoare cu fratele lui Dinu Maxer și Robert Drilea. Ce relație este, de fapt, între fostul cumnat al Deei Maxer și actualul iubit?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies