O seară de groază la “Bravo, ai stil!” - Excentrica Iulia Albu este de nerecunoscut! Vedeta s-a pregătit intens pentru “Sărbătoarea morţilor”

O seară de groază la “Bravo, ai stil!” - Excentrica Iulia Albu este de nerecunoscut! Vedeta s-a pregătit intens pentru “Sărbătoarea morţilor”
O seară de groază la “Bravo, ai stil!” - Excentrica Iulia Albu este de nerecunoscut! Vedeta s-a pregătit intens pentru “Sărbătoarea morţilor”

Sambăta aceasta, începând cu ora 22:00, la “Bravo, ai stil!” se va da startul unei seri de Gală incendiare, cu ţinute ieşite din comun şi machiaj extravagant, în concordanţă cu tematica impusă de juraţi – “Halloween glam”.

Cum “Sărbătoarea Morţilor” se apropie cu paşi repezi, fetele aflate în competiţia care le poate aduce titlul de Cea mai stilată femeie din România, vor trebui să facă faţă exigenţelor juraţilor şi, totodată, să câştige simpatia celor din faţa micilor ecrane.

“Bravo, ai stil!” înseamnă pasiune şi eleganţă, stil şi atitudine, astfel că bătălia stilistică data în faţa lui Razvan Ciobanu, Iuliei Albu, Ralucăi Bădulescu şi lui Maurice Munteanu este strânsă şi concurentele nu vor scăpa de emoţiile eliminării.

De aceea, una dintre surprizele pregătite fetelor este aceea că juraţii vor hotărî în această seară de Gală cine va părăsi competiţia.

Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Iulia Albu şochează cu apariţia ei, şi optează pentru un make-up ieşit din comun care i-a băgat în sperieţi chiar şi pe colegii ei de platou.
“Nu suntem toţi înfricoşători pentru că la pupitru avem o divă extrem de senzuală, un domn în dreapta mea, eu, care sunt îmbrăcat clasic, însă nu ştiu ce este cu Frankenstein la masă, dar nu mă bag”, spune Răzvan

Ciobanu în timp ce îşi nominalizează colegii.
„Iulia, trebuie să îţi spun că arăţi absolut senzaţional!”, o complimentează Ilinca Vandici pe Iulia Albu.

Desigur, nici in această seară de Gala nu vor lipsi cei trei bărbaţi, „vocea poporului”, Victor Slav, Bogdan Vlădău şi Jorge, cei care au posibilitatea de a shimba clasamentul final cu ajutorul punctelor bonus oferite concurentelor de la ”Bravo, ai stil!”.

Nu rataţi o seară „sângeroasă”, cu cele mai creative concurente, make-up şi outfit ce ii vor purta pe cei din faţa micilor ecrane direct în cele mai înfricoşătoare scene ale tuturor timpurilor, dar şi la populara sărbătoare americană, „Halloween”! Sâmbătă seara, de la ora 22:00, la Kanal D, una dintre concurentele „Bravo, ai stil!” îşi va lua adio de la competiţia care i-ar putea schimba radical viaţa.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Bravo, ai stil, Nurgul Yesilcay! Iulia Albu a luat-o in vizor pe frumoasa actrita

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies