O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem

O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem
O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem

John Broadhurst este acuzat de crimă după ce Natalie Connolly a fost găsită într-o baltă de sânge. Femeia a suferit mai mult de 40 de răni provocate în urma unei partide de sex.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi ucis-o pe tânăra de 26 de ani în casa în care cei doi locuiau împreună, în Kinver, West Mids.

Femeia care avea un copil a fost găsită la baza scărilor din casă, purtând doar o fustă ridicată până în talie, plină de sânge, potrivit mirror.co.uk. Instanţa de judecată a auzit că John şi Natalie consumaseră o cantitate mare de alcool şi două grame de cocaină înainte să se angajeze într-o sesiune sadică de sex.

Citeste si: A murit la numai patru zile după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. A ignorat o perioada aceste simptome și după a fost prea târziu pentru ea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se pare că milionarul a atacat-o pe Natalie în timpul partidei de sex pentru „a-i da o lecţie” după ce a descoperit că ea trimisese mesaje indecente altui bărbat.

Analizele post-mortem au arătat că femeia a murit din cauza rănilor pe care le-a suferit, în combinaţie cu intoxicaţia cu alcool. Broadhurst este judecat la tribunalul din Birmingham. El neagă crima şi că ar fi cauzat rănile grave cu intenţie.

sursa: libertatea.ro

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Tamara, bunicuța canibală, a ucis și mâncat 11 persoane printre care și cea mai bună prietenă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies