O tanara insarcinata de 19 ani a fost ademenita in casa unei femei care i-a „smuls” copilul din pantece

O tanara insarcinata de 19 ani a fost ademenita in casa unei femei care i-a „smuls” copilul din pantece
O tanara insarcinata de 19 ani a fost ademenita in casa unei femei care i-a „smuls” copilul din pantece

O poza socanta arata o femeie cum zambeste la un copil pe care efectiv l-a „smuls” din pantecul mamei lui.

Clarisa Figueroa, 46 de ani, este vazuta in poza cum sta aplecata asupra bebelusului Yavani Yadiel Lopez la Centrul Advocate Christ Medical, dupa ce aceasta i-a taiat pantecul mamei sale, Marlen Ochoa, apoi l-a smuls de acolo.

Nu se stie exact cand a fost facuta aceasta poza si este prima facuta cu Figueroa si bebelusul Yavani in spital, potrivit Daily Mail.

Saptamana trecuta, politistii din Chicago au arestat-o pe Figueroa si alti doi oameni care i-au fost complici pentru moartea lui Ochoa, in varsta de 19 ani, din 23 aprilie, al carui

copil a fost scos din pantec dupa moartea sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Politistii au spus ca Ochoa a fost ademenita in casa lui Figueroa pe 23 aprilie cu promisiunea unor lucruri gratuite pentru bebelus, in schimb a fost strangulata, iar bebelusul i-a fost scos din pantec.

Figueroa si fata ei, Desiree, 24 de ani, au fost acuzate de crima cu premeditare. Piotr Bobak, 40 de ani, pe care politistii l-au descris ca un prieten vechi de-al asasinei, a fost acuzat de ascunderea crimei.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Victoria, o profesoară de 42 de ani, a murit subit pe aeroport. Declarațiile șocante ale soțului ei: „Făceam asta împreună”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies