O tânără mămică din Constanţa se luptă pentru viaţa ei! A aflat că are cancer pulmonar în metastază

O tânără mămică din Constanţa se luptă pentru viaţa ei! A aflat că are cancer pulmonar în metastază
O tânără mămică din Constanţa se luptă pentru viaţa ei! A aflat că are cancer pulmonar în metastază

Ştefania Echimescu, o tânără de 29 de ani, din Constanţa, trece prin clipe grele, după ce a aflat că are grave probleme de sănătate.

A fost diagnosticată cu cancer

Mama a doi copii, un băiat şi o fetiţă, a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în metastază grad IV. Ştefania vrea să lupte cu boala şi a fost nevoită să ajungă la o clinică din Turcia, acolo unde urmează un tratament revoluţionar care i-ar putea salva viaţa.

Citeste si: Elena Gheorghe, ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista! “Abia aştept să le port”

Citeste si: A slăbit 25 de kilograme pentru a putea deveni mamă: la ce alimente a renunţat şi ce a schimbat la stilul de viaţă

Citeste si: Se iubiseră cu foc, dar cum fata era nepricepută la treburi, ciobanul prahovean a trimis-o acasă la ai ei. Într-o zi, însă, s-a trezit din nou cu femeia și cum avea poftă nebună de amor, a reprimit-o. Nimeni nu a bănuit nicio clipă ce avea să urmeze

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ştefania a plecat în Turcia la inceputul lunii mai, după ce sute de oameni au sărit în ajutorul ei.

Oamenii au aflat despre povestea tinerei mămici de pe Facebook, acolo unde prietenii Ştefaniei au creat o pagină denumită 'Împreună pentru Ştefania' şi au cerut ajutorul tuturor celor care au posibilitatea de a face un bine.

”Stefania mereu cu zambetul pe buze. Azi a inceput tratamentul, chimioterapie si imunoterapie. Se simte bine si mai puternica ca oricand♥️ Va multumim pentru ca sunteti alaturi de ea!, este mesajul aparut pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Andreea Marin, față în față cu Iulia Albu! Ce a transmis fosta soție a lui Mihai Albu: „Am descoperit o persoană...”

Citeste si: A făcut amor pasional cu iubitul ei şi a ajuns la urgenţe. Fata a murit în chinuri groaznice, după un joc erotic nevinovat

Citeste si: Ce veste a primit Răzvan Ciobanu cu patru zile înainte de accidentul mortal. Asta răstoarnă tot ceea ce se ştia până acum

Citeste si: O femeie şi-a prins soţul cu amanta în pat și s-a răzbunat! L-a urcat pe bărbat pe plafonul mașinii și l-a plimbat în tot orașul

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Elena Gheorghe, ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista! “Abia aştept să le port”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies