O vedetă a recunoscut că a făcut sex în 3: „Mă simt îngrozitor!”

O vedetă a recunoscut că a făcut sex în 3: „Mă simt îngrozitor!”
O vedetă a recunoscut că a făcut sex în 3: „Mă simt îngrozitor!”

Lady Victoria Hervey a recunoscut ca a facut sex in 3 cu Mel B si Stephen Belafonte.

Declaratia ei a venit in sprijinul cantaretei care sustine ca a fost santajata de sot si dadaca ei cu sex-tape-uri pentru a realiza mai multe acte sexuale in 3, potrivit Dailymail.co.uk.

Citeste si: Giani Kiriţă revine, din aceasta duminică, la „cuib”! Energicul sportiv si om de televiziune se intoarce la carma show-ului „Vulturii de noapte”, alaturi de colegii si bunii sai prieteni, Catalin Cazacu si Victor Slav

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Lady Victoria Hervey a confirmat ca a facut sex cu Mel B si Stephen Belafonte. Noaptea fierbinte s-a petrecut in 2007, in primul an de casnicie al celor doi. Vedeta de 40 de ani sustine ca Mel B a incercat sa il paraseasca pe sotul ei de cateva ori, dar ca nu a reusit din cauza ca el ii controla toate finantele.

„Mel B a spus ca va astepta pana cand totul va fi potrivit ca sa il paraseasca pe Stephen Belafonte.

Se pare ca acest lucru s-a intamplat si a venit timpul sa il lase. Nicio femeie nu ar trebui sa sufere cum a facut-o ea.

Ma simt ingrozitor! Mel B a spus ca nu stie daca exista inregistrari video din acea seara, dar m-a asigurat ca nu vor aparea public”, sustine Lady Victoria Hervey.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Bani de la stat! Mii de români primesc 2500 de lei doar dacă fac acest lucru. Ce documente sunt necesare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Horoscop Minerva martie 2019. Va fi o lună palpitantă care favorizează câteva zodii

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies