”O vreau puțin mai mare.” Ce dorință și-a îndeplinit Marcea Fota

”O vreau puțin mai mare.” Ce dorință și-a îndeplinit Marcea Fota
”O vreau puțin mai mare.” Ce dorință și-a îndeplinit Marcea Fota

Marcela Fota și-a afișat recent bolidul de lux pe platformele de socializare, fiind în drum spre o destinație de vacanță alături de fiul ei.

Marcela Fota se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. De când a avut puterea să-și refacă viața, aceasta se bucură din plin de fiecare moment alături de fiul și de noul ei partener, un tânăr în vârstă de 23 de ani. Cântăreața de muzică populară beneficiază și de un venit financiar destul de bun, astfel că a decis să își cumpere o mașină de lux pe măsură. 

Marcela Fota este la munte cu fiul ei și cu câteva persoane apropiate, printre care se numără sora și nepoata sa, Mariana și Tara Căpitănescu. Așadar, în drum spre destinație, Marcela Fota a fost văzută pe șosea, în timp ce era la volan lângă fiul ei. Dorința interpretei de a avea o mașină albă s-a îndeplinit, după ce și-a vândut cealaltă mașină neagră.

Citește și: Ce mărturisiri a făcut Gheorghe Turda despre Marcela Fota. Artistul o apreciază foarte mult pe cântăreață

Marcela Fota și-a achizițonat o mașină de sute de mii de euro[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu.” Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei

Ce mașină și-a achiziționat Marcela Fota?

Marcela Fota și-a cumpărat o mașină de lux, al cărui preț începe de la 100.000 de euro. În anul în care soțul ei a decedat, artista a publicat pe platformele de socializare un mesaj prin care își exprima dorința de a-și schimba mașina cu una albă, pentru ca soțul ei să știe exact ce vrea. Din păcate, artista a trebuit să-și îndeplinească singură visul, după ce bărbatul ei s-a stins din viață la doar 47 de ani, în anul 2020, la o zi după Crăciun, din cauza

unui infarct. 

„Știu că soțul meu se uită, și știu că nu am voie să spun, dar tu știi! Ce am eu, dar o vreau puțin mai mare, următorul model, și să fie albă, te rog!”, a fost mesajul pe care Marcela Fota l-a postat în mediul online, înainte ca soțul său să-și piardă viața.

Citește și: ”Ce bucurie.” Relația Marcelei Fota cu rudele sale, de când este împreună cu un tânăr de 23 de ani

”O vreau puțin mai mare.” Marcela Fota și-a achiziționat o mașină de sute de mii de euro! Vedeta și-ar fi dorit să o primească de la soțul său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nimic nu trebuie să se schimbe astăzi.” Ce a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare. Artista, probleme în relație?

 


Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu.” Marcela Fota, despre ce se întâmplă în spatele scenei

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

”Ce bucurie.” Relația Marcelei Fota cu rudele sale, de când este împreună cu un tânăr de 23 de ani

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies