„O zi tristă. Ne-am luat la revedere pentru totdeauna” Dana Rogoz este în doliu! Actrița a pierdut o persoană apropiată

„O zi tristă. Ne-am luat la revedere pentru totdeauna” Dana Rogoz este în doliu! Actrița a pierdut o persoană apropiată
„O zi tristă. Ne-am luat la revedere pentru totdeauna” Dana Rogoz este în doliu! Actrița a pierdut o persoană apropiată

Dana Rogoz a anunțat pe rețelele de socializare pierderea unei persoane apropiate din viața sa.

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului a devenit o actriță foarte îndrăgită de film și televiziune, dar și o personalitate publică marcantă și prezentatoare de televiziune.

Astfel, actrița a reușit să ajungă la inima publicului prin intermediul felului său de a fi, al naturaleței sale de care dă dovadă și a jovialității caracteristice.

Mai mult decât atât, în vârstă de 37 de ani, vedeta se bucură de un succes considerabil atât pe plan profesional, cât și personal. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Radu Dragomir. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii minunați, pe Vlad și pe micuța Lia. 

Cu toate acestea, deși vedeta are parte de numeroase momente fericite alături de familia sa frumoasă, câteodată, asemenea fiecăruia dintre noi, viața ne oferă și o serie de momente neplăcute peste care trebuie să trecem.

Printre acestea se numără și pierderea unei persoane dragi, care reprezintă un moment de profundă tristețe pentru fiecare dintre noi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dana Rogoz a anunțat pierderea unei persoane apropiate în mediul online

Citește și: „Trebuia să suport mâinile băieților care voiau să îmi ridice fusta.” Dana Rogoz a trecut prin momente cumplite în copilărie. Actrița a fost agresată pe stradă

Dana Rogoz este în doliu! Actrița a pierdut o persoană apropiată

Dana Rogoz este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Vedeta ține un „jurnal virtual” prin intermediul căruia notează momentele semnificative din viața sa de zi cu zi.

Chiar dacă actrița și-a obișnuit fanii cu postări vesele, care prezintă evoluția sa profesională și activitățile pe care le desfășoară zilnic, dar și imagini înduioșătoare cu cei doi copii ai săi, de data aceasta, Dana Rogoz a fost nevoită să noteze în jurnalul său virtual un moment greu din viața sa, acela

în care a pierdut o persoană apropiată  

Mai exact, actrița a precizat, chiar pe pagina ei de Instagram, că este vorba despre un bun prieten care a trecut, recent, în neființă.

211/365 O zi tristă, o zi în care ne-am luat la revedere de la un prieten drag, pentru totdeauna. ”, a fost mesajul postat de Dana Rogoz, pe pagina ei de Instagram.

Dana Rogoz este în doliu! Actrița a pierdut o persoană apropiată
Dana Rogoz este în doliu! Actrița a pierdut o persoană apropiată[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Niciodată în viața mea! Nici măcar la nuntă” Ce nu a făcut Anca Serea niciodată, nici măcar la nunta cu Adi Sînă! Vedeta are reguli stricte de la care nu se abate, indiferent de situație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies