Sărbătorile de iarnă se apropie, iar rețelele de socializare sunt pline de preparate din carne. Aurel Tămaș a dezvăluit care este secretul preparatelor autentice.
Toată lumea se pregătește de sărbătorile de iarnă, iar Aurel Tămaș a participat la tăierea porcului și a spus ce preparate urmează să fie făcute din acesta.
„Mai nou, ținem porc de carne.” Aurel Tămaș și preparatele din carne naturală realizate din porcul crescut la curte
Citește și: Cine este Aurel Tămaș.„Nu am fost un tip căruia să nu îi placă școala, însă nici n-am iubit-o prea mult.”
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Aurel Tămaș este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară și ușoară din țară, iar artistul a dezvăluit, pe rețelele de socializare, cum arată tăierea porcului și cum oamenii au ajuns să prefere porcul tradițional, crescut la curte, neatins de toate chimicalele din comerț.
„Noi nu mai ținem porc de slănină. Așa se zicea pe timpuri. Mai nou, ținem porc de carne. Oamenii au început să revină la porcul neatins genetic. Era mult mai sănătos. Preferăm porcul acela.”,
„Salamurile sunt făcute toate de casă. Un salam crud făcut din cap de porc.” Cum prepară Aurel Tămaș salamurile din carne
Aurel Tămaș a dezvăluit și cum prepară salamurile de casă, folosindu-se de capul de la porc și din pulpa cu grăsim. Toate preparatele artistului sunt naturale, nu folosește chimicale și nici carne din comerț, iar slănina pe care o pregătește pentru masa de sărbători rezistă chiar și un an de zile datorită felului în care este pregătită și păstrată.
„Slănină de la porcul de anul trecut, e ca și untul. Cea mai bună e cea de la porcul asupra căruia nu s-a venit cu intervenții genetice pe el. Oamenii își dau seama că tot ce nu a fost atins, porcul tradițional, tot acela e mi sănătos. Salamurile sunt făcute toate de casă. Un salam crud făcut din cap de porc. Un alt salam făcut din pulpă cu grăsime și condimente. Avem și o pastramă de lopătar, primită de la un prieten.”, a mai povestit Aurel Tămaș pe rețelele de socializare.