„Oamenii cred că ar trebui să închizi ochii.” Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat. Artistul și-a dorit să clarifice situația

„Oamenii cred că ar trebui să închizi ochii.” Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat. Artistul și-a dorit să clarifice situația
„Oamenii cred că ar trebui să închizi ochii.” Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat. Artistul și-a dorit să clarifice situația

Din cauza seismelor care au avut loc în Turcia, multe familii au fost nevoite să părăsească țara, printre ele fiind și o mamă cu trei copii, care a ajuns în România.

Un tiktoker cunoscut de la noi din țară i-a oferit un ajutor femeii, iar pe lângă acesta a cazat-o în garsoniera pe care Dorian Popa o deține.

Citește și: Iubita lui Dorian Popa, accident rutier. Babs a povestit totul pe rețelele de socializare

Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat

Lucrurile au decurs normal, până când mama și copiii săi au plecat din garsoniera lui Dorian Popa, deoarece, conform spuselor ei, a fost pusă să plătească mai mult decât i s-a spus

inițial.

Mai exact, ar fi fost suma de 20 de euro pentru consumație, după cum spune ea, în timp ce artistul consideră că este vorba despre „furt și distrus”.

Pe lângă aceste aspecte, vedeta a menționat că nu el nu a cerut niciun ban, ci persoana pe care a lăsat-o să se ocupe de închirierea garsonierei sale și în care are foarte multă încredere și consideră că este un om educat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Eu am pe cineva care se ocupă de această garsonieră, pentru că, evident, nu aș putea să am timp să mă ocup eu. Persoana care se ocupă este extrem de educată, iar mesajul pe care l-a trimis acestor clienți a fost cât se poate de diplomat.

Da, într-adevăr, sunt unii clienți care, în urma lor, lasă uragan, dar asta nu este treaba mea și nu pot să schimb omenirea. Cei care lucrează în domeniul hotelier sunt absolut sigur că mă înțeleg foarte bine. Nu puține au fost materialele în presă, dar și la TV, vis-a-vis de distrugerile pe care oamenii le lasă în urmă. Eu nu am contact cu clienții, pentru că nu este normal, am încredere totală în cel care se ocupă”,
a declarat Dorian Popa, conform Spynews.

În același timp, artistul a fost anunțat despre cererea sumei de 20 de euro, pe care o consideră una modică, având în vedere ceea ce au lăsat în casă mama și copiii, dar și pentru faptul că au furat din locuință.

 Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat
Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai menționat Dorian Popa despre acest subiect

Dorian Popa este de părere că, cu toate că nu îi lipsesc banii, nu trebuie să închidă ochii atunci când o persoană nu apreciază un gest și îi ia munca în derâdere, deoarece garsoniera a costat zeci de mii de euro.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Omul mi-a spus care au fost daunele, având în vedere costul unor astfel de daune pe platformele pe care este închiriată garsoniera sunt mult mai mari, băiatul a considerat că suma de nici mai mult, nici mai puțin, de 20 de euro, pentru distrugerile pe care ei le-au făcut, pe lângă ceea ce au furat. Ei au furat niște lucruri, le-au spus doar pe acelea, și am înțeles că eu, în urma furtului, trebuia să le trimit niște flori.

Oamenii cred că dacă ai bani trebuie să închizi ochii la toate lucrurile rele care se întâmplă în jurul tău. Eu nu consider așa ceva. Îmi pare rău că oamenii au ajuns să fure hârtie igienică și produse de curățat pardoseala, eu am făcut acea garsonieră cu tot sufletul meu, iar suma investită acolo a fost 60.000 de euro, doar pentru renovare”, a mai explicat artistul.

 Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat
Dorian Popa, despre scandalul în care este implicat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Să nu credeți că e ușor”. Dorian Popa a reacționat, după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Să ne trăiască!” Tzancă Uraganu și Alina Marymar, în culmea fericirii. Cei doi au aflat sexul bebelușului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies