Oana Ioniță, despre ruptura dintre ea și fostul partener de viață. Ce a făcut-o pe aceasta să se îndepărteze. “Nu m-a susținut și mi-a spus că nu e de acord cu asta.”

Oana Ioniță, despre ruptura dintre ea și fostul partener de viață. Ce a făcut-o pe aceasta să se îndepărteze. “Nu m-a susținut și mi-a spus că nu e de acord cu asta.”
Oana Ioniță, despre ruptura dintre ea și fostul partener de viață. Ce a făcut-o pe aceasta să se îndepărteze. “Nu m-a susținut și mi-a spus că nu e de acord cu asta.”

Oana Ioniță, despre ruptura dintre ea și fostul partener de viață. Decizia care a făcut-o să se îndepărteze.

Oana Ioniță a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, despre motivele care au dus la ruptura dintre ea și fostul partener de viață. Aceasta s-a hotărât să trateze o anumită afecțiune prin proceduri de biorezonanță, acupunctură și energii, a încercat să se descopere prin terapii și diverse lucruri pentru a depăși acea situație, iar cel care îi era alături, nu a fost de acord cu ceea ce face. 

“Am luat niște decizii legate de tratarea mea, de o boală, asta nu am spus-o până acum, la care el nu m-a susținut. În sensul că el nu credea, de la asta a început totul și am ales să merg mai departe, chiar dacă era doar un tratament de biorezonanță, de acupunctură, care poate era, din punctul lui de vedere, de neimaginat, ceva despre care, dacă într-adevăr ești bolnav, te poți duce într-un spital să te tratezi.

I-am spus că sunt la început de ceva și consider că dacă mă tratez din timp cu vitamine, cu relaxare, cu terapeut, să mă descopăr, să învăț, niște lucruri, mă ajută să depășesc această situație care posibil să fie sau să nu fie. Eu am crezut și cumva într-o lună de zile am luat un tratament cu vitamine, dar a fost pentru binele meu și m-am simțit bine și mi-am dorit să fac pasul acesta.
El nu m-a susținut și mi-a spus că nu e de acord cu chestia asta, care, din punctul meu de vedere, e la latitudinea fiecăruia.”,
a povestit Oana Ioniță.

Ce a dus la ruptura dintre Oana Ioniță și fostul partener

Citește și: Oana Ioniță, peripeții pe aeroportul din Viena! Coregrafa a fost nevoită să doarmă împreună cu elevii săi în aeroport, după ce a pierdut zborul către Praga: „O să ne culcăm pe jos!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

Fostul partener de viață nu concepea  că poate să aibă încredere în astfel de proceduri, deși toate lucrurile pe care le făcea pentru ea, îi făceau bine.

Astfel, s-a decis că are nevoie să-și trăiască viața exact așa cum dorește și să nu fie controlată în acest, mai ales că avea nevoie de încredere de la persoana iubită. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

“Cumva nu credea că eu pot să cred în chestii de genul acesta, de reprezentări, de biorezonanță, de lucruri în care noi, femeile, dar și bărbații, mai cred, în funcție de energie, dar nu la nivelul absolut. Cred în niște energii, în anumite situații care se pot întâmpla în decursul vieții, dar nu m-am dus la extremă. Dacă te simți rău sau te doare ceva, mergi să faci un masaj să te eliberezi de contractură musculară sau în diverse situații de genul acesta, nu vreau să intru în profunzimea lor, dar a fost o situație în care nu m-a

susținut. Și am tras o concluzie, nici aici nu m-a susținut, nici aici, au fost mai multe situații de genul acesta și i-am zis că noi cam suntem colegi și prieteni. Nu am nevoie de o relație, de un om lângă mine sau nu am nevoie de nimeni, dar nu pot să stau căsătorită alături de o persoană doar pentru copii. Eu când trăiesc viața, o trăiesc pentru mine, nu neapărat pentru copii. Pentru copiii mei trăiesc și le dau tot ce au nevoie, dar viața mea o trăiesc cum îmi doresc eu.”, a mai povestit Oana Ioniță.

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei și cum se înțeleg aceștia. „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies