Oana Ioniță, noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fiul său: „Aruncă cu foarte mult venin în celălalt, crezând că i-a făcut rău persoanei pe care o iubește.”

Oana Ioniță, noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fiul său: „Aruncă cu foarte mult venin în celălalt, crezând că i-a făcut rău persoanei pe care o iubește.”
Oana Ioniță, noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fiul său: „Aruncă cu foarte mult venin în celălalt, crezând că i-a făcut rău persoanei pe care o iubește.”

Relația dintre coregrafă și fiul său este în continuare una tensionată.

Oana Ioniță a trăit o perioadă extrem de grea după divorțul de Florin Budnaru. Fiul lor a rămas să locuiască cu tatăl, iar comportamentul lui s-a schimbat în rău față de mama sa. Astfel, coregrafa s-a aflat în situația în care a trebuit să intervină din punct de vedere legal pentru a-și putea vedea fiul și pentru a putea petrece timp de calitate alături de el.

Acum că cei doi au un program de vizită bine stabilit, blondina a făcut dezvăluiri despre cum decurge în momentul de față relația cu fiul său.

Citește și: Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Oana Ioniță, noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fiul său
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

Oana Ioniță, despre cât de afectat a fost fiul său după divorț

Oana Ioniță, noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fiul său
Oana Ioniță alături de fiul și fiica sa [Sursa foto: Facebook]

Potrivit declarațiilor sale, fiul coregrafei și al tenorului a fost extrem de afectat de divorțul părinților, iar pentru că a simțit că mama sa îi face rău tatălui său, alături de care are o relație specială, băiatul a refuzat să mai petreacă timp

de calitate alături de mama lui. Astfel, Oana Ioniță a fost cuprinsă de durerea refuzului de către propriul său copil.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

El este un copil de 10 ani, este un suflet pur. Vrea să fie alături de tatăl lui, să îl susțină. El vrea să ne susțină pe amândoi, dar pentru că petrece mai mult timp cu tatăl lui, în situația de acum, evident că lucrurile se transmit într-un alt fel. Realitatea lui este privită din ochii tatălui său. El se asociază cu tatăl lui, gândind că suferința pe care el o trăiește este raportată la el, că el a greșit ca și copil.

Sunt multe concepte prin care copilul este privit ca responsabil al suferinței părinților. Atunci, copilul trăiește trauma divorțului prin ochii proprii și prin sufletul lui. Tot ce vine din partea cealaltă, cumva celălalt părinte e responsabil. Aruncă cu foarte mult venin în celălalt, crezând că i-a făcut rău persoanei pe care o iubește. Amândoi părinții iubesc și trebuie să susțină copilul în egală măsură. El în momentul de față are momente de dualitate, în care trebuie să mă refuze, să nu fie de acord.
Sufăr foarte mult pentru că nu mai vrea să danseze, de exemplu, strict pentru că știe că asta îmi place mie cel mai mult
.”, a declarat Oana Ioniță în cadrul unei emisiuni TV.  



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrița Vero Căliman, dezvăluiri dureroase despre pierderea tatălui! Dialogul pe care îl poartă cu tatăl decedat: „Să iubești pe cineva care nu mai există și să simți că te iubește înapoi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies