Oana Lis a ajuns de URGENTA la spital! "A fost groaznic, am crezut că mor! M-am tavalit pe jos, pe trotuar"

Oana Lis a ajuns de URGENTA la spital!
Oana Lis a ajuns de URGENTA la spital! "A fost groaznic, am crezut că mor! M-am tavalit pe jos, pe trotuar"

Oana Lis a ajuns de urgenta la spital din cauza dorintei de a slabi repede.

 

Sotia lui Viorel Lis a avut parte de un incident neplacut. Oana isi doreste foarte mult sa slabeasca si pentru a ajunge la silueta mult visata, ea a decis sa tina 3 diete in acelasi timp. Rezultatul a fost departe de cel pe care si-l dorea. Ei i s-a facut rau pe strada si a fost dusa de urgenta ls spital. 

 

"Am făcut o combinaţie între trei cure şi într-o zi mă simţeam foarte obosită. M-am oprit la o cafenea şi după ce ţinusem cinci zile de dietă drastică mi-am luat două cornuri cu cremă şi m-au dat gata. A fost groaznic, am crezut că mor. Am vomitat pe stradă, m-am tăvălit pe jos, pe trotuar. Cei de la local mi-au spus să mă dau mai încolo. Am rămas dezamăgită de oameni.

Mi s-a făcut rău pe stradă, erau oameni la mese şi nu a venit nimeni. Nu înţeleg de ce ne-am făcut atât de răi. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că a fost băiatul acesta care m-a ajutat. M-am dus în patru labe la el şi l-am rugat să cheme salvarea. El nu ştia cine sunt. M-a mângâiat, m-a ţinut de mână, mi-a spus că nu o să mor. Poate e scris în stele să fiu grasă", a povestit Oana Lis intr-o emisiunea tv. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018. Declaraţiile de dragoste au efectul dorit

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies