Oana Lis a vorbit cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru soțul său: „Cel mai greu mi-a fost când am dat la amanet verighetele. Aia a fost dureros.”

Oana Lis a vorbit cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru soțul său: „Cel mai greu mi-a fost când am dat la amanet verighetele. Aia a fost dureros.”
Oana Lis a vorbit cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru soțul său: „Cel mai greu mi-a fost când am dat la amanet verighetele. Aia a fost dureros.”

Soția lui Viorel Lis nu a pus niciodată preț pe lucrurile scumpe.

Oana Lis a fost invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa greu încercată de lipsurile materiale. Femeia i-a fost alături soțului său în cele mai grele momente și îi este alături în continuare, chiar dacă tratamentele fostului edil al capitalei sunt foarte costisitoare.

Oana Lis nu a pus niciodată preț pe lucrurile scumpe

Citește și: Oana Lis a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil cu Viorel Lis: „Viorel și-a dorit copil cu mine la începutul relației. Eu nu am vrut.”

Oana Lis a vorbit cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru soțul său
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Lis nu simte că duce o viață fericită! Blondina are în permanență grijă de soțul său: „A devenit din ce în ce mai neputincios și eu am grijă exclusiv de el. Lucrurile astea te afectează.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vedeta a declarat că nici în perioada în care Viorel Lis avea o situație financiară prosperă nu și-a dorit să dețină lucruri scumpe.

De-a lungul vieții, deși Viorel a dorit să îmi cumpere lucruri mai scumpe atunci când a avut bani, eu nu mi-am dorit. O singură dată mi-am dorit o pereche de pantofi, pentru că mi-au plăcut mie mult. Dar în general, eu nu am avut genți de firmă sau lucruri foarte scumpe, diamante.

Am avut lucruri normale, ca un om normal .”, a declarat soția fostului edil.

Oana Lis, mărturisiri dureroase despre momentul în care și-a amanetat verighetele

Oana Lis a vorbit cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru soțul său
Oana Lis [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Blondina a povestit despre momentul în care a fost nevoită să își amaneteze verighetele. Din fericire, în cele din urmă, Oana Lis a reușit să le recupereze.  

Cel mai greu mi-a fost când am dat la amanet verighetele. Aia a fost dureros. Chiar am postat pe Facebook. Nu ca să atrag atenția, ci pentru că nu am avut și eu cui să îi spun.

Atunci m-a ajutat cineva și le-am recuperat. Era un moment foarte important în care trebuia să chem pe cineva acasă cu un aparat și costa foarte mult. Nu aveam în momentul acela și voiam atunci să chem doctorul. Nu am regretat atunci, dar acel lucru avea și o încărcătură emoțională. Am zis că nu am nevoie de ele, că știu în fața lui Dumnezeu cine sunt și cum sunt, iar legătura mea cu Viorel nu stă într-o verighetă.
Așa am gândit eu atunci rațional. Emoțional, în sufletul meu, nu m-am simțit împăcată să fac asta, dar am fost nevoită. M-a întrebat domnul de acolo dacă le mai iau înapoi și i-am zis că nu, că nu am de unde să fac rost de bani. Atunci le-am lăsat acolo și le-a dus la topitorie, pentru că am zis că nu le mai iau înapoi. Am făcut rost de bani într-o săptămână, m-am dus înapoi și mi-a spus că nu le mai are pentru că le-a dus la topitorie și nu mai are cum să le găsească, pentru că i-am spus
să nu le mai păstreze. Atunci proprietarul a zis că i-am făcut reclamă fără să vreau și o să încerce să le găsească. Au căutat vreo 3 zile la topitorie și încă nu le topiseră, pentru că scria pe ele Viorel Lis și Oana Lis și le-au găsit.”,
a mai povestit vedeta.     



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies