Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă

Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă
Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă

Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă

Oana Lis a făcut o dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare. Vedeta a fost nevoită în adolescență să facă naveta cu mașină de ocazie la Caracal, la fel ca fetele care au fost ucise de monstrul cu chip de om. 

Crimele din Caracal, care au revoltat și au făcut să plângă o țară întreagă, au făcut și vedetele autohtone să își spună punctul de vedere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Lis care a făcut o mărturisire cutremurătoare. Soția lui Viorel Lis a fost nevoită în copilărie să facă regulat naveta între Caracal și satul unde locuia bunica sa: „Mi-a rămas gândul la cazul din Caracal, cu fetele! Îmi pare așa rău pentru ele, pentru tinerețea lor curmată brusc și violent.

Mi se face pielea de găină când mă gândesc că și eu mergeam cu ocazie când eram mică din Caracal până la Stoenești, la bunica mea. E ceva normal, și acum este același loc de unde iei la ocazie, toată lumea din Caracal și împrejurimi îl știe. Păcat!”,  a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, operat de urgență! Care este starea designerului

Citeste si: Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie

Citeste si: Cum să scapi de coșuri rapid și eficient cu o singură pastilă din farmacie



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies