Oana Lis, în alertă! Viorel a căzut, a dat cu capul de perete şi şi-a pierdut cunoştinţa

Oana Lis, în alertă! Viorel a căzut, a dat cu capul de perete şi şi-a pierdut cunoştinţa
Oana Lis, în alertă! Viorel a căzut, a dat cu capul de perete şi şi-a pierdut cunoştinţa

Oana Lis a trecut prin momente grele zilele acestea, după ce soţul ei a căzut şi s-a lovit de perete.

 

Oana Lis s-a îngrijorat foarte tare, după ce fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a căzut, a dat cu capul de perete şi şi-a pierdut cunoştinţa. Oana Lis a povestit întreaga scenă la o emisiune de televiziune.

"M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel.

M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două, trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. Aseară am fost la o masă şi nu a putut să vină cu mine.
Asta e. Îl mai scot, mai ieşim şi noi la o păcănea, ce-i face lui plăcere. Eu nu am fost plecată din ţară de opt ani de zile, asta nu înseamnă că am o viaţă perfectă.(...) Nu îmi impune să nu mă duc, să stau în casă. Nu îmi mai place mie în cluburi. Am libertate. Am prieteni care mă invită la Miami, Paris, dar nu mă duc. Vreau să stau aici cu Viorel.
(...) M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori.(...) Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă"
, a spus Oana Lis.

A.V.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum făceau sex Prinţul Charles şi Diana? Ce dezvăluiri a făcut Prinţesa în urmă cu 37 de ani: “L-aş fi aruncat pe bărbatul meu direct în... “

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies