Oana Radu a povestit despre momentele când mânca pe ascuns. Fostul soț era foarte strict în ceea ce privește alimentația ei! „Mințeam că sunt la studio sau unde mai eram și mâncam plăcintă.”

Oana Radu a povestit despre momentele când mânca pe ascuns. Fostul soț era foarte strict în ceea ce privește alimentația ei! „Mințeam că sunt la studio sau unde mai eram și mâncam plăcintă.”
Oana Radu a povestit despre momentele când mânca pe ascuns. Fostul soț era foarte strict în ceea ce privește alimentația ei! „Mințeam că sunt la studio sau unde mai eram și mâncam plăcintă.”

Oana Radu a vorbit despre momentele în care mânca pe ascuns în fosta relație.

Îndrăgita și cunoscuta artistă Oana Radu a ajuns în punctul de a încheia mariajul în care s-a aflat până acum, fiind una din deciziile pe care le-a luat pentru viața ei cu mult curaj.

Oana Radu nu era lăsată de fostul soț să mănânce. „Aia nu e viață”

Citește și: Oana Radu, confesiuni dureroase despre cum fostul soț îi controla viața la fiecare pas! „Îmi făcea observație la orice în viața mea, de la cum respir, cum privesc, cum vorbesc.”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Oana Radu, destăinuiri despre filmul divorțului. Vedeta își acuză fostul soț de furt! „Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele .”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, artista a vorbit despre faptul că nu era lăsată de fostul soț să mănânce acasă, iar toate alimentele care existau  erau sănătoase, deoarece fostul partener de viață avea un altfel de stil

alimentar, datorită sportului practicat. Aceasta a recunoscut că mințea și mânca pe ascuns.   „Atunci când eram cu fostul meu soț, mâncam foarte mult pe furiș pentru că nu mi se permitea, cum plecam de acasă, cum mâncam. N-am mâncat în viața mea popcorn la televizor. Mâncam chestii de dietă, sănătoase, el era foarte strict, habotnic aș putea spune, foarte bine, bravo lui, îl apreciez pentru puterea pe care o are, putere pe care nu mi-o doresc, n-am ce face cu ea.
Eu cunosc și campioni olimpici la fitness și tot mănâncă de două ori pe săptămână ce vor ei. Până și ăia care se antrenează de 4 ori pe zi mai mănâncă și ei chipsuri la televizor. Nu, aia nu e viață. Aveam mâncare sănătoasă, dovlecei și sparanghel. Păi să mănânc eu la film dovlecel și sparanghel? Eu vreau să mănânc brânză cu salam. Mâncam până nu mai puteam dovlecel și sparanghel și mai plecam de acasă, mințeam că sunt la studio sau unde mai eram și mâncam plăcintă.”,
a mărturisit Oana Radu.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Mai este Oana Radu obsedată de cursa kilogramelor?

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Oana Radu a mai spus că acum nu mai este obsedată de kilogramele în plus, iar după divorț s-a îngrășat 10 kg, însă a mărturisit că sunt cele mai fericite kilograme din viața ei. „Bineînțeles că nu. (nr. Dacă mai este obsedată de kilograme). M-am și îngrășat în jur de 10 kilograme de când m-am despărțit, dar au fost cele mai fericite kilograme din viața mea.

Nu există fericire mai mare decât îngrășatul acesta de după divorț.”, a mai spus Oana Radu.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Oana Radu, destăinuiri despre filmul divorțului. Vedeta își acuză fostul soț de furt! „Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele .”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies