Oana Radu, atacată după ce s-a îndrăgostit din nou: „Mi-e silă cum calci pe cadavre...”

Oana Radu iubit
Oana Radu iubit

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a anunțat zilele trecute că s-a logodit cu iubitul său, iar oamenii au reacționat imediat.

După ce a dezvăluit ce s-a întâmplat cu iubitul care a murit la începutul toamnei, Oana Radu a primit o mulțime de comentarii negative pentru că a decis să își asume o nouă relație la scurt timp.

Vestea că iubește din nou și că se căsătorește nu a picat deloc bine pentru unii cunoscuți de-ai celui care a murit după ce a fost incendiat.

Keky, un apropiat al Oanei, a postat pe Youtube, la unul dintre videoclipurile în care apare cântăreața, o serie de dezvăluiri bombă.

În acel video, Oana a dezvăluit la Bravo, ai stil! Celebrities ce s-a întâmplat în ultimul an de relație cu fostul său iubit și cât de mult a suferit.

Oana Radu Bravo ai stil celebrities
Oana Radu Bravo ai stil celebrities

Citeste si: Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Ești o fată bună, apoi o iei razna”

Oana, acuzată că s-a operat pentru a slăbi

Între altele, Keky a acuzat-o pe Oana în legătură cu dieta pe care a ținut-o și a dezvăluit că aceasta ar fi apelat, de fapt, la o intervenție pentru a slăbi.

Citeste si: Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre presupusul divorţ! "E adevărat că..."

Keky
Keky

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Oana, stii că noi am vorbit. Și chiar mi-ai plăcut la început. Încerc să nu judec, însă ce ai făcut tu e chiar urât. Nu ai respect de memoria unui om mort și nici față de fanii tăi. Să recapitulăm, în caz că publicul a uitat:

Lansezi piesa „Noi noaptea” fix la o lună după moartea iubitului tău și te victimizezi. Spui că era piesa voastră.

Ok, oarecum, deși nimeni nu era în stare să scoată o melodie fix la o lună după moartea iubitului;

La nici 3 luni, te afișezi public cu antrenorul de fitness și îl declari iubitul tău. Spui că tu nu mai erai cu fostul tău iubit de un an. Că te-a lăsat cu datorii de 3 miliarde, că te înșela, că erați doar prieteni. Și atunci … cum rămâne cu punctul 1??? Tu gândești puțin înainte de a-ți construi marketingul de victimă pe memoria unui om mort??? Să nu mai spun că ai fost o singură dată la spital, iar
în tot acest timp erai la sală, cu Cătălin, pentru că, vezi Doamne, nu rezistai să îl vezi așa pe fostul tău iubit.
Ți-ai pus iar balon gastric și toată lumea din industrie știe asta, inclusiv MIKE, care are grijă să spună tuturor și inclusiv lui DODDY. Și apari să vinzi o dietă a iubitului tău, antrenor de fitness, și îți prostești fanii că așa ai slăbit. Mai faci și concursuri false la tine pe Instagram/ Facebook/Youtube.
Nu ai respect față de disperarea oamenilor de a slăbi și le vinzi o dietă care poate le face rău, când tu nu ai slăbit așa!!!

Universul funcționează, Oana Radu, și karma, la fel! Ți le va întoarce, când îți va fi lumea mai dragă! Ai să vezi și o să îți aduci aminte de cuvintele mele!

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Alexandra Ungureanu, părăsită de logodnic înainte de nuntă!  ”Mi-a făcut rău”

Te credeam o fată cu principii, însă mi-e silă de cum calci pe cadavre! NU AI NICIUN PRINCIPIU!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Semnat, „fostul cântăreț pe tocuri”, „transsexual”, „penibil”, fă-mă cum vrei! Însa niciodată nu aș face ce ai făcut tu. Pentru că totul are o limită și aia se numește CONȘTIINȚĂ, BUN SIMȚ!”, este comentariul lui Keky, în urma căruia a strâns pe Youtube peste 250 de like-uri.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca Rus și-a schimbat look-ul și a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies